28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Κλέιμαν: Η μαθήτρια που τον κατήγγειλε για βιασμό, αποβλήθηκε για 15 ημέρες από το σχολείο της

Κλέιμαν: Η μαθήτρια που τον κατήγγειλε για βιασμό, αποβλήθηκε για 15 ημέρες από το σχολείο της

By on 21 Απριλίου, 2023 0 8053 Views

Η 17χρονη μαθήτρια που κατήγγειλε τον Μπόρις Κλέιμαν για βιασμό αποβλήθηκε για 15 ημέρες από το σχολείο της μαζί με κάποιους συμμαθητές της, όπως μετέδωσε βελγικό μέσο.

Η πρόσφατη καταγγελία βιασμού 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας από τον Μπόρις Κλέιμαν ήταν ένα γεγονός που συντάραξε τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Ελλάδας και όχι μόνο, με τον Βόλο να κάνει διακοπή συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή και εκείνος να προσφεύγει δικαστικά κατά των Θεσσαλών για την απόφασή του.

Ο Κλέιμαν απολογήθηκε στην ανακρίτρια και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ στον αντίποδα η νεαρή μαθήτρια αλλά και τα άτομα που βρίσκονταν μαζί της σε μπαρ τη νύχτα του επεισοδίου, φαίνεται πως δέχτηκαν τιμωρία από το εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα “7surbe“, τόσο εκείνη όσο και οι συμμαθητές της αποβλήθηκαν για διάστημα 15 ημερών από το σχολείο, με την αιτιολογία πως παραβίασαν τους κανονισμούς και δεν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο την προβλεπόμενη ώρα.

“Τη νύχτα της επίθεσης έπρεπε να είχαν γυρίσει το αργότερο στις 01:30 αφού οι μαθητές ήταν ελεύθεροι, όμως εκείνοι παραβίασαν τους κανόνες και το περιστατικό συνέβη περίπου στις 02:00.

Για αυτό η διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε να αποβάλει για 15 ημέρες τους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους κανονισμούς, ενώ τους απέβαλε και από αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα μαζί με άλλους μαθητές, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης”, ανέφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.