26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Oι διαιτητές στην Ισπανία πάνε για απεργία…Δεν αντέχουν το εχθρικό κλίμα

Oι διαιτητές στην Ισπανία πάνε για απεργία…Δεν αντέχουν το εχθρικό κλίμα

By on 18 Απριλίου, 2023 0 1759 Views

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, οι διαιτητές εμφανίζονται αποφασισμένοι να διακόψουν τα εθνικά πρωταθλήματα διαμαρτυρόμενοι έτσι για το εχθρικό κλίμα σε βάρος τους!
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός στη χώρα της Ιβηρικής, ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 17/4 μια τηλεδιάσκεψη, που τελικά δεν έγινε καθώς οι διαιτητές φοβήθηκαν ότι θα διέρρεε το περιεχόμενό της.
Οι διαιτητές θεωρούν πως η κατάσταση σε βάρος τους έχει φτάσει στο απροχώρητο λόγω των δηλώσεων που γίνονται από παράγοντες, προπονητές και παίκτες, αλλά και των ανακοινώσεων που βγάζουν οι σύλλογοι σχετικά με τις αποφάσεις τους την ώρα των αγώνων.
Σε μικρότερες κατηγορίες, μάλιστα, υπάρχουν και περιστατικά βίας σε βάρος διαιτητών με αποκορύφωμα ένα περιστατικό του περασμένου Σαββατοκύριακο στη Θέουτα. Θέλουν, λοιπόν, να διακόψουν τα πρωταθλήματα, τα οποία δεν μπορούν να διεξαχθούν χωρίς την δική τους συμμετοχή, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη διαμαρτυρία τους.
Αναμένεται η τηλεδιάσκεψη που αναβλήθηκε να πραγματοποιηθεί σήμετα Τρίτη (18/4) με την απόφαδή τους να αναμένεται με αγωνία.