16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Άλβες: Παραδέχθηκε με την… πέμπτη ότι είχε συναινετική ερωτική επαφή με την 23χρονη

Άλβες: Παραδέχθηκε με την… πέμπτη ότι είχε συναινετική ερωτική επαφή με την 23χρονη

By on 17 Απριλίου, 2023 0 2209 Views

Άλβες: Παραδέχθηκε με την... πέμπτη ότι είχε συναινετική ερωτική επαφή με την 23χρονη

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες και ισάριθμες διαφορετικές καταθέσεις, ο Ντάνι Άλβες παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστή πως συνευρέθηκε ερωτικά και με συναίνεση με την 23χρονη, δηλώνοντας και πάλι ότι είπε ψέματα για να προστατέψει τον γάμο του με τη Χοάνα Σανθ.

Ο Ντάνι Άλβες είχε τη Δευτέρα (17/4) την ευκαιρία να δώσει την πέμπτη του κατάθεση σχετικά με την υπόθεση της 23χρονης που τον κατηγορεί για βιασμό και όπως αναμενόταν παρουσίασε ισάριθμη διαφορετική εκδοχή

Για πρώτη φορά, ο 39χρονος Βραζιλιάνος παραδέχθηκε πως υπήρξε πράγματι σεξουαλική επαφή που δεν περιορίστηκε σε στοματικό σεξ όπως είχε αναφέρει στην προηγούμενη του κατάθεση και πως η πράξη έγινε κατόπιν συναίνεσης, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα για το συμβάν της 31ης Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κλαμπ «Shutton» της Βαρκελώνης.

Όπως αναφέρει η «El Pais», ο Άλβες επανέλαβε ενώπιον του δικαστή πως ο λόγος που είπε ψέματα συγκριτικά με τις αρχικές του εκδοχές ήταν ότι ήθελε να προστατέψει τον γάμο του με τη Χοάνα Σανθ και να αποκρύψει γι’ αυτόν τον λόγο την απιστία του.

Μάλιστα, η υπεράσπισή του Άλβες φέρεται να υποστηρίζει πως η 23χρονη προχώρησε στην καταγγελία παρά την συναινετική πράξη σε αντίδραση για το γεγονός πως ο Άλβες δεν της έδωσε την προσοχή που ήθελε μετά το τέλος της συνεύρεσης και της ζήτησε να φύγουν ξεχωριστά από τις τουαλέτες του κλαμπ.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και τόνισε πως δεν γνώριζε την κοπέλα. Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως την ήξερε αλλά δεν της επιτέθηκε σεξουαλικά, ενώ στην τρίτη του κατάθεση είπε πως έγινε στοματικό σεξ με τη συναίνεση της.