24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μέτρησε ένα …και κέρδισε η Ν.Σαλαμινα την Καρμιώτισσα

Μέτρησε ένα …και κέρδισε η Ν.Σαλαμινα την Καρμιώτισσα

By on 7 Απριλίου, 2023 0 20474 Views

Έγινε του VAR στο «Αμμόχωστος» καθώς έλεγξε 5 τουλάχιστον φάσεις, αλλά η Ν.Σσλαμινα κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Καρμιώτισσας με 1-0 για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης και θα παραμείνουν στην πρώτη θέση του β’ γκρουπ. Ακυρώθηκαν τρία γκολ για την ομάδα της Αμμοχώστου.
Το VAR μέσα σ’ ένα δίλεπτο είχε αρκετή δουλειά, ακυρώνοντας ορθά ένα γκολ και στέλνοντας τον ρεφ να δει ξανά τη φάση σ’ ένα πέναλτι. Συγκεκριμένα, στο 12’ ο Ντορεγκαράι σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ στην κάθετη πάσα του Μιγκελίτο και το γκολ του δεν μέτρησε, ενώ στο 14’ ο Δημήτρης Κουμή έδωσε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, με τον VARίστα, Μάριο Χριστοφόρου, να έχει αντίθετη άποψη και να στέλνει τον διαιτητή να το δει και εκεί ακύρωσε σωστά την αρχική του απόφαση. Εν τέλει το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε και μέτρησε στο 22’ με τον Ντορεγκαράι με κοντινή προβολή να ανοίγει το σκορ (1-0) μετά από γύρισμα του Λέουκο.
Στο 52’ της επανάληψης, ο Τσίκο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα, όμως το γκολ για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ στην εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα. Στο 79’ τα πράγματα για την ομάδα του Φλορίν Μπράτου έγιναν ακόμα πιο δύσκολα αφού έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Λουκίλι. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Πολεμιδιών εκτέλεσε το πλάγιο άουτ στο πρόσωπο του Καρλίτος και το VAR με νέα παρέμβαση, έστειλε σωστά τον ρεφ να δει τη φάση για αποβολή κάτι που έπραξε ο Δημήτρης Κουμή. Τέλος, στο 88’ ήρθε το… χατ τρικ ακυρωθέντων γκολ για τη Ν.Σαλαμινα καθώς ο Τσίκο πιάστηκε για δεύτερη φορά σε θέση οφσάιντ μετά που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Κάπως έτσι, το 1-0 από το α’ μέρος έμεινε μέχρι το τέλος, με τους ερυθρόλευκους να ανεβαίνουν στους 45 βαθμούς και την Καρμιώτισσα να μένει στους 30 και το +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

 (Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Λέουκο, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Οφόρι, Μαργκάσα (70′ Φράγκος), Καρλίτος (83′ Τιάγκο), Μιγκελίτο (83′ Μάντζεκ), Κουμουρής (89′ Φελίπε), Τσίκο (89′ Φελίπε), Ντορεγκαράι.
Στον πάγκο: Κίσσας, Σεργίου, Μαλεκκίδης, Κατσικάς, Κλίμοβιτς, Νικολάου, Ντιακιτέ. 

Καρμιώτισσα (Μπράτου): Κνόμπλοχ, Γκραντινάρου, Αγγελή, Μαλόνε, Τσελούσκα, Καστανιάγα, Μπεν Σαλάμ (65′ Κουλιμπαλί), Ελ Αλουχί (65′ Νεοφύτου), Καλτσάς (55′ Ντούμπια), Λουκίλι, Γκράβενμπερχ (82′ Ντούρις).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λούκοφ, Ποντάφσκι, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Τζανακάκης, Μήτσο, Οικονομίδης. 

ΣΚΟΡΕΡ: Ντορεγκαράι (22′) / – .
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / Γκραντινάρου. Γκράβενμπερχ, Αγγελή.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – / Λουκίλι.
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 300.

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης