19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για σωτηρία.Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 την Καρμιώτισσα

Κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για σωτηρία.Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 την Καρμιώτισσα

By on 1 Απριλίου, 2023 0 2545 Views

Με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καρμιώτισσας και να πάρει ένα τρίποντο «χρυσάφι» μέσα την Λεμεσό. Σκόρερ για τους μαυροπράσινους ο Καλίλι νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και ο Έσελινγκ στο 66. Οι μαυροπράσινοι ήταν καλύτεροι ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος καθώς πέραν από το τέρμα που σημείωσαν έχασαν και πέναλτι με τον Σάλι να στέλνει την μπάλα ουσιαστικά στα χέρια του Σπόλιαριτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Πέναλτι το οποίο καταλόγισε ο Μάριος Αντωνίου έπειτα από σωστή υπόδειξη του VARίστα. Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα έψαξε το γκολ ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που ευτύχισε να σκοράρει για δεύτερη φορά αυτή την φορά αυτή την φορά με τον Έσελινγκ, που σκοράρει για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Με αυτή την νίκη η ομάδα του Σεργίδη φτάνει τους 22 βαθμούς, στους 30 παραμένει η Καρμιώτισσα.

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς, Μαλόν, Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Ανδρονίκου (46′ Γκράβενμπερχ), Γκραντινάρου, Τζανακάκης (74′ Κουλιμπαλί), Μπεν Σαλάμ, Ντούρις, Γκαστανάγια (46′ Τσέλουτσκα), Λουκίλι.
Ολυμπιακός: Μολ, Μπάρντι, Σάλι (58′ Αλσέους), Έσελινγκ, Ιωάννου, Πεχλιβάνης (Κορόμα 81′), Χέντρικς (69′ Κα), Νάνι, Γκόρουπετς, Καλίλι (82′ Δόσης), Χαραλάμπους (69′ Ψύχας)