20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πλούσιο θέαμα με 8 γκολ και ανατροπές!Η Ανόρθωση πλήρωσε τη σιγουριά της στο 4-1και η Ν.Σαλαμινα ισοφάρισε στο φινάλε (4-4)

Πλούσιο θέαμα με 8 γκολ και ανατροπές!Η Ανόρθωση πλήρωσε τη σιγουριά της στο 4-1και η Ν.Σαλαμινα ισοφάρισε στο φινάλε (4-4)

By on 31 Μαρτίου, 2023 0 1289 Views

Σε ένα όμορφο παιχνίδι μακριά από σκοπιμότητες και με οκτώ τέρματα Ανορθωση

και Σαλαμίνα σε ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια της σεζόν εξήλθαν ισόπαλες με 4-4 για την 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Cyta. Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση στο αγωνιστικό χώρο κάτι που φάνηκε από νωρίς καθώς σε μόλις 11 λεπτά είχαν σημειωθεί τα δύο από τα τρία γκολ του ημιχρόνου. Η Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5 με τον Ντορεγκαράι για να απαντήσει η Ανορθωση  με το πρώτο γκολ του Παρούτη στο πρωτάθλημα στο 11. To 2-1 και η ανατροπή ήρθε από τον Γκερέρο στο 22 σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος. Αυτό ήτα το τέταρτο τέρμα του Ισπανού στο πρωτάθλημα. Ακόμα εντυπωσιακότερο σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν τέσσερα ακόμα τέρματα δύο από κάθε ομάδα. Με Μραζ στο 58 και τον Τεχέρα με πέναλτι στο 60 σκόραρε η Ανορθωση  ενώ η απάντηση ήρθε από τον Κουμούρη ο οποίος μέσα σε 3 λεπτά (74’, 77’) διαμόρφωσε το 4-3. Το τελικό 4-4 σημείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φλοριάν Τολμές παρα τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι προηγήθηκε χέρι στην τελική πάσα για το γκολ. . Στους 42 βαθμούς η Νέα Σαλαμίνα έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, στους 40 η 
Ανορθωση

Ανόρθωση(Μιχαΐλοβιτς): Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κορέια  (65΄ Κίκο), Τεχέρα (65΄ Χριστοφή), Φερέιρα, Γκερέρο (74΄ Εμπραλίτζε), Παρούτης, Αντωνίου, Κορρέα, Μραζ (93′ Αντονίν).
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κεραυνός, Αντωνιάδης, Εμπραλίτζε, Γουαρίς, Αντονίν, Κίκο, Νινγκά, Μ. Ιωάννου, Γ. Ιωάννου, Αργυρού, Χριστοφή. 

Ν.Σαλαμίνα  (Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Μαλεκκίδης (46΄ Οφόρι), Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο, Τσίκο  (46΄ Μποτεάκ), Μάντζεκ, Καρλίτος, Ντορεγκαράι, Λέουκο, Τιάγκο (68΄ Άδωνη), Φελίπε (68΄ Κουμουρής). 
Στον πάγκο: Μελίσσας, Άδωνη, Κατσικάς, Κουμούρης, Κλίμοβιτς, Φράγκος, Μποτεάκ, Νικολάου, Φλριάν, Μαργκάσα, Οφόρι, Ντιακιτέ.

ΣΚΟΡΕΡ: Παρούτης 12′, Γκερέρο 22′, Μράζ 58′, Τεχέρα 60′ / Ντορεγκαράι 5′, Κουμούρης 74′, 77′, Τολμές 94′
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρτυματάς /Τσίκο, Λέουκο, Μάντζεκ

ΘΕΑΤΕΣ: 800 περίπου

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης