24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μπεν τρέχει να προλάβει το ντέρμπι(Τα δεδομένα με τους τραυματίες του ΑΠΟΕΛ)

Ο Μπεν τρέχει να προλάβει το ντέρμπι(Τα δεδομένα με τους τραυματίες του ΑΠΟΕΛ)

By on 31 Μαρτίου, 2023 0 3804 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το θέμα της βίας: «Είναι ένα θέμα που κυριαρχεί. Ασχολήθηκε και η κυβέρνηση πιο επιστάμενα εξαγγέλλοντας τα μέτρα. Τα μισά μέτρα αναφέρονται κυρίως σε σχεδιασμό καταστολής και όχι πρόληψης και τα άλλα μισά τα ακούμε εδώ και πέντε χρόνια. Συμπεριλαμβάνονται στο νόμο αλλά δεν έχουν εφαρμοστεί. Αναγκαστικά πάμε πίσω στο 2018 όταν αποφάσιζε η βουλή και η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο που είναι γνωστός ως κάρτα φιλάθλου, εμείς λέγαμε ότι είναι ένας νόμος γεμάτος από εκπτώσεις γιατί δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην ολότητα του. Αυτός ο νόμος ξεγυμνώνεται μέσα από τα επεισόδια και λόγω του ότι πρέπει να αντιληφθούν οι αρμόδιοι ότι η εφαρμογή έχει να κάνει και με τα εργαλεία που δίνονται. Όταν τα εργαλεία απουσιάζουν δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Η κυριότερη λύση του θέματος τη βίας είναι η πρόληψη. Όταν το αντιληφθούν οι αρμόδιοι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θα θεωρούσα καλύτερη προσέγγιση να ακούγαμε την κυβέρνηση την οποία πιστώνουμε για την καλή πρόθεση αλλά να έλεγε να γεμίσουμε τα γήπεδα με κόσμο και όχι να γίνονται αγώνες χωρίς φιλάθλους. Σε καμιά χώρα δεν πάνε με αυτή την προσέγγιση».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα futsal«Να συγχαρούμε την ομάδα futsal και όλους τους συντελεστές για ένα θεαματικό τελικό για τον οποίο πρέπει να συγχαρούμε και την ΑΕΛ . Εμείς ευτυχήσαμε στα πέναλτι να κατακτήσουμε φέτος ένα τρόπαιο και συγχαίρουμε και τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Είναι πάντα τιμή και περηφάνια να κατακτούν τίτλους οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αρένα κόντρα στην ΑΕΚ . Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε δύσκολή αποστολή όπως δύσκολη θα είναι και η αποστολή της ΑΕΚ .Ο μοναδικός στόχος είναι να πάμε στη Λάρνακα και να νικήσουμε όσο δύσκολο και να είναι το εμπόδιο. Η προετοιμασία άλλαξε μορφή καθώς επέστρεψαν οι διεθνείς και από σήμερα όσοι είναι διαθέσιμοι θα συμμετάσχουν στο κανονικό πρόγραμμα. Δεδομένα εκτός είναι ο Γουίλερ, ο Θεοδώρου και ο Κοσταντίνοφ που κάνει πρόγραμμα επαναφοράς με ατομικές προπονήσεις. Ο Μπεν αυξάνει εντάσεις συνεχώς και την ίδια ώρα τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Για τον Δώνη οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για να είναι στην αποστολή».