29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ: Είναι ένα ξεχωριστό, μεγάλο παιχνίδι.Θέλουμε τις νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια

ΟΛΤΡΑ: Είναι ένα ξεχωριστό, μεγάλο παιχνίδι.Θέλουμε τις νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια

By on 31 Μαρτίου, 2023 0 4266 Views

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα ενόψει και του ντέρμπι κορυφής με το ΑΠΟΕΛ.

Η αρχική του τοποθέτηση για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό στη σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση το ντέρμπι της Δευτέρας είναι για πολλούς λόγους το πιο σημαντικό. Για την στιγμή που βρισκόμαστε, τον αντίπαλο και το στάδιο της σεζόν. Είναι ένα ξεχωριστό, ένα μεγάλο παιχνίδι. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και προπονητή. Μια ομάδα που κάνει πολύ καλή σεζόν και γι’ αυτό δέχθηκε μόνο τρεις ήττες. Είναι στην πρώτη θέση όχι από τύχη αλλά γιατί κάνει αρκετά πράγματα σωστά. Εμείς πρέπει να τα κάνουμε όλα σχεδόν τέλεια στο γήπεδο, να μην κάνουμε λάθη για να νικήσουμε. Όπως πάντα χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και δεν έχω αμφιβολία ότι θα την έχουμε. Έχουν απομείνει οχτώ τελικοί, ο πρώτος είναι αυτός της Δευτέρας».

Πόσο βοήθησε η διακοπή αγωνιστικά και πνευματικά; «Ήταν σημαντική και αναγκαία η διακοπή. Χρειαζόμασταν ξεκούραση πνευματικά και σωματικά. Πρέπει να αλλάξουμε τη  δυναμική μας γιατί στα πέντε τελευταία ματς έχουμε μόνο μια νίκη. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήταν ωφέλιμη η διακοπή».

Για το τι φταίει για τα τελευταία αποτελέσματα και πόσο επηρέασε σε αυτό η Ευρώπη;  «Ο λόγος ήταν γιατί ήμασταν κάτω όσον αφορά το επίπεδο μας. Είχαμε τραυματισμούς, κούραση, σημαντικούς παίκτες που δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. η Ευρώπη μας έδωσε πολλά Πλέον έχει τελειώσει. Δεν μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε μόνο στο πρωτάθλημα και αυτό θα το κάνουμε τώρα. Τα αρνητικά αποτελέσματα ήρθαν γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Αν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς αυτό με το ΑΠΟΕΛ; «Ναι, το είπα και πριν. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Είναι πολύ ξεχωριστό παιχνίδι, είναι το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο».

Αν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει το σερί που έκανε μετά το τέλος των ομίλων του Europa League: «Γιατί όχι να μην κάνουμε κάτι παρόμοιο. Αυτό θέλουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Ελπίζω να συμβεί κάτι τέτοιο. Θέλουμε τις νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια. Είναι οι ίδιοι παίκτες, το ίδιο πλάνο.Τώρα το μόνο που μετρά είναι οι νίκες, προκειμένου να γράψουμε ιστορία».