24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κλοπ: “Δεν αλλάζει τα πλάνα μου ο Χάλαντ, η Σίτι έγινε πρωταθλήτρια χωρίς επιθετικό”

Κλοπ: “Δεν αλλάζει τα πλάνα μου ο Χάλαντ, η Σίτι έγινε πρωταθλήτρια χωρίς επιθετικό”

By on 31 Μαρτίου, 2023 0 515 Views

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξήγησε πως η παρουσία ή όχι του Έρλινγκ Χάλαντ στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν αλλάζει τα σχέδιά του, ενώ τόνισε επίσης, πως ο μόνος στόχος για τη Λίβερπουλ είναι μία θέση στην τετράδα.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται το Σάββατο (1/3) στο Έτιχαντ τη Λίβερπουλ (1/4, 14:30,), με τους κόκκινους να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν “ζωντανοί” στη μάχη της τετράδας, που οδηγεί στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός ωστόσο, εξήγησε πως η απουσία ή όχι του Νορβηγού σταρ δεν αλλάζει τα σχέδιά του, τονίζοντας πως οι Πολίτες στέφθηκαν πρωταθλητές χωρίς επιθετικό.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που δεν διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε ότι είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, κι ότι έρχεται μια τεράστια εβδομάδα. Όλη η προσοχή μας είναι στο ματς με τη Σίτι, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα άλλα παιχνίδια.

Η αμφίβολη συμμετοχή του Χάλαντ δεν αλλάζει πάρα πολύ τα πλάνα μου. Όταν προετοιμάζεις ένα παιχνίδι, το προετοιμάζεις έτσι ώστε να αποφύγεις την τελική πάσα, όπου ο Χάλαντ μπαίνει πραγματικά στο παιχνίδι. Είναι σωστός επιθετικός, αλλά έγιναν πρωταθλητές χωρίς επιθετικό. Έτσι είναι, ποτέ δεν ξέρεις 100% ποιος μπορεί να παίξει”.

Όσον αφορά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες δήλωσε: “Για μένα ήρθε σε καλή στιγμή η διακοπή. Το δεύτερο ματς με τη Ρεάλ δεν είναι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Μπορείς να παίξεις εκεί και να χάσεις, αλλά θα έπρεπε να είχαμε δείξει περισσότερα.

Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι η πρώτη τετράδα είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να πάμε. Δεν έχουμε την καλύτερη θέση, αλλά είναι πιθανό”, είπε ο Κλοπ.