16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΒΟΛΕΪ
  • Γιορτή του Βόλεϊ με τον τελικό του Κυπέλλου. Η Ανόρθωση για το 17ο η Ομόνοια για το 9ο

Γιορτή του Βόλεϊ με τον τελικό του Κυπέλλου. Η Ανόρθωση για το 17ο η Ομόνοια για το 9ο

By on 31 Μαρτίου, 2023 0 5810 Views

Δυο ιστορικές ομάδες η Ανόρθωση και η Ομόνοια θα διεκδικήσουν το 48ο Κύπελλο Πετόσφαιρας Ανδρών Α Κατηγορίας «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» που θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στις 20:30 στο Αθλητικό Κέντρο «ΚΙΤΙΟΝ» στη Λάρνακα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

H Aνόρθωσις διεκδικεί το 17ο Κύπελλο στην ιστορία της, ούσα η πολυνίκης του θεσμού, αλλά πρώτο μετά από το 2014 όταν κέρδισε την Ομόνοια με 3-2 στο «ΚΙΤΙΟΝ». Η Ομόνοια, κάτοχος του Τίτλου διεκδικεί το 9ο Κύπελλο στην ιστορία της, αλλά είναι η κάτοχος των τελευταίων 4 διοργανώσεων.

Η Ανόρθωσις που απέκλεισε στα προημιτελικά με δυο νίκες την Ε.Ν.Π. και στα ημιτελικά τον ΑΠΟΕΛ με ανατροπή, αφού έχασε τον πρώτο αγώνα και προκρίθηκε στο χρυσό σετ αναμένεται να παραταχθεί με τους: Xρυσοστόμου, Ustinov, Χριστοφόρου, Glivenko, Viller, Δημητρίου – Λίμπερο: Αντωνίου. Έτοιμοι θα είναι και οι : Ζηκάκης, Κοντός, Σαββίδης, Χατζηφιλίππου.

Η Ομόνοια απέκλεισε στους «8» τη Νέα Σαλαμίνα και στα ημιτελικά τον Kuutio Homes Παφιακό θα παραταχθεί με τους : Πετρακκίδης, Adipkin, Quihelme, Αλεξίου, Ελευθερίου, Dvorranen – Λίμπερο: Πάπας – Έτοιμοι θα είναι και οι Παπαδημητρίου, Λοϊζου, Μαυρομμάτης και Αβερκίου.

Μετά από αστυνομική σύσκεψη οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα και της Ομόνοιας την κεντρική. Η «Μεγάλη Κυρία» θα έχει την υποστήριξη 700 οπαδών της και η Ομόνοια 450.