26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Στρατιωτικού τύπου καψόνια στη Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ: «Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σεξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι»

Στρατιωτικού τύπου καψόνια στη Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ: «Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σεξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι»

By on 30 Μαρτίου, 2023 0 1411 Views

Ορισμένες αμφιλεγόμενες διαδικασίες… μύησης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκισον είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα χείλη του άλλοτε παίκτη της Ντάνι Ναρντιέλο, ο οποίος χαρακτήρισε φρικτά τα όσα αναγκάστηκε να κάνει.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμούνται με τεράστια αγάπη την ένδοξη εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκισον στον πάγκο της ομάδας, όμως από ό,τι φαίνεται δεν έχουν όλοι τόσο θετικά συναισθήματα για αυτή, κοιτώντας πίσω.

Μάλιστα, ο Ντάνι Ναρντιέλο, πρώην ποδοσφαιριστής που πέρασε και από τους Κόκκινους Διαβόλους στα 19 του, συμμετέχοντας στο podcast «Under The Cosh»,έβγαλε στη…φόρα ορισμένες εφιαλτικές για τον ίδιο στιγμές μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας.

«Επρεπε να προσποιηθώ ότι έκανα σεξ με μια γυναίκα σε ένα τραπέζι. Μας ανάγκαζαν να περιγράψουμε την περιγράψουμε, να πούμε αν ήταν ξανθιά, μελαχρινή, αν είχε μεγάλο στήθος… ήταν φρικτό. Με ρωτούσαν “Πώς θα το κάνεις; Τι θα της πεις;”. Είχα γίνει κατακόκκινος από την ντροπή, δίπλα μου στέκονταν σούπερ σταρ, όπως ο Γκικς, ο Ρόι Κιν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και άλλοι. Είπα “Θεέ μου, πρέπει να κάνω σεξ με ένα φανταστικό κορίτσι μπροστά σε αυτούς τους τύπους…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 40χρονος πλέον Ναρντιέλο, έκανε λόγο και για άλλες μεθόδους μύησης, όπως μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες, που προσπαθούσαν να χτυπήσουν τον αντίπαλό τους στο κεφάλι, έχοντας ένα κουτάλι στο στόμα.