25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΘΝΙΚΗ
  • Φιλικό Χ στην Αρμενία για την Εθνική Ανδρών.Σκόραραν Kαρώ -Χριστοφή,δεν μέτρησε γκολ του Κακουλλή (2-2)

Φιλικό Χ στην Αρμενία για την Εθνική Ανδρών.Σκόραραν Kαρώ -Χριστοφή,δεν μέτρησε γκολ του Κακουλλή (2-2)

By on 28 Μαρτίου, 2023 0 1474 Views

Η Κύπρος πήρε ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Αρμενία σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Ερεβάν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προχώρησε σε πολλές αλλαγές-δοκιμές και συμπεράσματα. Το σκορ άνοιξε (1-0) ο Καρώ στο 43’ με κεφαλιά και ενώ στο 40’ είχε ακυρωθεί λανθασμένο τέρμα του Κακουλλή.
Οι γηπεδούχοι, στην επανάληψη, έφεραν τούμπα το ματς με δύο γκολ του Ράνος (50’ και 59’) για το 2-1, ωστόσο τον… τελευταίο λόγο τον είχε ο Χριστοφή και στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με κοντινή προβολή. Μάλιστα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αρτυματά με απευθείας κόκκινη στο 89’.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

 

-26′ Πλασέ του Tiknizyan από αριστερά εντός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. 

-30′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Bichakhchyan, σταθερά ο Παναγή. 

-31′ Ωραία ντρίμπλα του Κακουλλή στον Haroyan, διαγώνιο σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω. Πρώτη τελική για την Εθνική μας. 

-39′ Σκοράρει η Εθνική μας αλλά το γκολ ακυρώνεται. Κάθετη του Χαραλάμπους στον Κακουλλή, αυτός ντρίμπλαρε και πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό ωστόσο προηγήθηκε σφύριγμα για οφσάιντ στον φορ της Εθνική μας. Από τις επαναληπτικές προβολές, φάνηκε καλυπτόταν ο Ανδρόνικος. (Χωρίς VAR ο αγώνας)

-42′ Νέα καλή στιγμή για την Εθνική μας. Πλασέ του Τζιωνή, έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ ο Χαρογιάν.

-43′ ΓΚΟΛ για την Κύπρο! Ο Χαραλάμπους εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Καρώ με δύναμη σηκώθηκε στον αέρα και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0! 

-45′ ΔΟΚΑΡΙ για την Αρμενία μετά από πλασέ του Davidyan από δεξιά εντός περιοχής. Ψηλά έξω το πλασέ του Tiknizyan που ακολούθησε.

-47′ Μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας! Κάθετη του Χαραλάμπους στον Κυριάκου, ο οποίος δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να σκοράρει στο τετ α τετ. 

-50′ ΓΚΟΛ για την Αρμενία. Κοντινή εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Ranos έκανε το πλασαριστό σουτ εκτός περιοχής, νικώντας τον Παναγή για το 1-1.

-59′ ΓΚΟΛ για την Αρμενία. Κάθετη του Adamyan, ο Ranos πέρασε και τον Παναγή και πλάσαρε εύστοχα από πλάγια θέση για το 2-1 και το δεύτερο προσωπικό το γκολ.

-71′ Πισινή κεφαλιά του Λαΐφη, σταθερά ο Buchnev.

-83′ ΓΚΟΛ για την Εθνική μας με τον Χριστοφή! Μακρινό σουτ του Λαΐφη, ο Buchnev δεν έδιωξε σωστά, στην συνέχεια προσπάθησε σε δεύτερο χρόνο να απομακρύνει αλλά ο Λοΐζου τον πρόλαβε και ο Χριστοφή από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 2-2!

-88′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Αρτυματά, για φάουλ στον Barseghyan, ένα… βήμα εκτός μεγάλης περιοχής. 

Αρμενία (Πετράκοφ)Μπούτσνεφ, Νταβιντιάν (46′ Χοφχανισιάν), Πιλογιάν (46′ Αρουτιουνιάν), Χαρογιάν, Τικνιζιάν (78′ Μαργκαριάν), Σπερτσιάν, Γκουμπασαριάν, Μπιτσακχιάν (65′ Μπαρσεγκιάν), Ίβου, Ράνος (65′ Σαγκοϊάν), Ανταμιάν (65′ Σερομπιάν).
Στον πάγκο: Νερσεσιάν, Μπεγλαριάν, Μικιταριάν, Μπαϊραμιάν, Μουραντιάν.

Κύπρος (Κετσπάγια)Παναγή, Καρώ, Ρομπέρζ (46′ Αρτυματάς), Λαΐφης, Μ. Ιωάννου (46′ Αντωνιάδης), Φιλιώτης, Κούσουλος (46′ Χάμπος), Ντ. Σπόλιαριτς, Χαραλάμπους (76′ Λοΐζου), Τζιωνής (67′ Εφραίμ), Κακουλλής (67′ Χριστοφή). 
Στον πάγκο: Δημητρίου, Α. Σπόλιαριτς, Αντωνίου, Πίττας, Παναγιώτου.

ΣΚΟΡΕΡ: Ράνος (50′, 59′) / Καρώ (43′), Χριστοφή (83′).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / Kακουλλής, Σπόλιαριτς.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – / Αρτυματάς.