18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΘΝΙΚΗ
  • TIMOYΡ:Όλοι οι αγώνες σε επίπεδο Εθνικής ομάδας είναι δύσκολοι(ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Αρμενία)

TIMOYΡ:Όλοι οι αγώνες σε επίπεδο Εθνικής ομάδας είναι δύσκολοι(ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Αρμενία)

By on 27 Μαρτίου, 2023 0 570 Views

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού φιλικού με την Αρμενία παραχώρησε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

«Το αυριανό φιλικό είναι μια άλλη καλή ευκαιρία για μένα και την Εθνική γενικότερα για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Σκωτία. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Όμως πρέπει να προσαρμοστούμε στο πρόγραμμα και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Σίγουρα θα δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες που δεν ήταν βασικοί στην Σκωτία να αγωνιστούν και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο προπονητής μας ανέφερε: «Οι αλλαγές σε πρόσωπα, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε και την τακτική μας προσέγγιση σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Στον αγώνα με την Σκωτία δεχτήκαμε δύο τέρματα όταν αλλάξαμε τακτική. Όλοι οι αγώνες σε επίπεδο Εθνικής ομάδας είναι δύσκολοι και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι».

H ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Με προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο της Αρμενίας “Vargen Sargsyan” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για το φιλικό με την Αρμενία (Τρίτη, 18:00, ΡΙΚ).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντερ Σπόλιαριτς, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Αντωνιάδης, Ανδρέας Καρώ, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Κωνσταντίνος Λαϊφης,  Νικόλας Παναγιώτου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Χαράλαμπος Χαραλάμπους , Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας,  Ανδρόνικός Κακουλλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Δημήτρης Χριστοφή.

Σε σχέση με τον αγώνα με την Σκωτία, δεν υπολογίζονται οι Κάστανος, Νικόλας Ιωάννου και Γκόκιτς.