29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΘΝΙΚΗ
  • Nέο ξεκίνημα με στόχο κάτι καλύτερο!(Σκωτία – Κύπρος, 16:00, ΡΙΚ)

Nέο ξεκίνημα με στόχο κάτι καλύτερο!(Σκωτία – Κύπρος, 16:00, ΡΙΚ)

By on 25 Μαρτίου, 2023 0 812 Views

Με αντίπαλο την Σκωτία, αρχίζει σήμερα στο Hampden Park της Γλασκώβης την προσπάθεια της στα προκριματικά του EURO 2024 η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Κύπρου με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. 

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το βράδυ της Παρασκευής και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον αγώνα.

Ασφαλώς η Κύπρος είναι το αουτσάιντερ στον αγώνα, όμως, αυτό δεν της απαγορεύει να κυνηγήσει βαθμολογικό όφελος, όπως είναι και ο στόχος που έχει τεθεί.

Η ομάδα μας θα έχει στο πλευρό της στον αγώνα μερικές εκατοντάδες Κυπρίους φιλάθλους οι οποίοι ταξίδεψαν από διάφορες περιοχές της Μεγάλης Βρεττανίας για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Το Στάδιο, χωρητικότητας 52000 θεατών θα είναι κατάμεστο αφοόυ τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. 

Οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια: 

Δημήτρης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντερ Σπόλιαριτς, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Ανδρέας Καρώ, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Νικόλας Παναγιώτου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Γρηγόρης Κάστανος, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας,  Ανδρόνικός Κακουλλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Δημήτρης Χριστοφή

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Duje Strukan. 

Η Κύπρος συμμετέχει στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024 μαζί με την Ισπανία, την Σκωτία, τη Νορβηγία και τη Γεωργία. 

Το σημερινό πρόγραμμα στον όμιλο μας:
16:00 Σκωτία – Κύπρος
21:45 Ισπανία – Νορβηγία
*Ρεπό η Γεωργία