29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ρούνεϊ: «Ήξερα ότι ο Κέιν θα έσπαγε το ρεκόρ μου ακόμα κι όταν είχε βάλει τρία γκολ»

Ρούνεϊ: «Ήξερα ότι ο Κέιν θα έσπαγε το ρεκόρ μου ακόμα κι όταν είχε βάλει τρία γκολ»

By on 24 Μαρτίου, 2023 0 1648 Views

Σε blog του στους «Times» ο θρύλος της Εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, εξέφρασε τη χαρά του για τον Χάρι Κέιν που είναι πια πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας προσπερνώντας τον στην σχετική λίστα.

Ο Χάρι Κέιν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για την Αγγλία στο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία, έφτασε τα 54 γκολ και πέρασε πρώτος στη λίστα των σκόρερ των «Τριών Λιονταριών».

Μιλώντας για το επίτευγμα του επιθετικού της Τότεναμ, ο μέχρι χθες (23/03) αρχισκόρερ της Αγγλίας, τόνισε: «Όταν έσπασα το ρεκόρ με ένα πέναλτι εναντίον της Ελβετίας τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Χάρι Κέιν ήταν ο πρώτος παίκτης που έτρεξε να πανηγυρίσει μαζί μου. Αργότερα ανέφερα τον Χάρι στην ομιλία που έκανα στα αποδυτήρια. Είπα ότι ήλπιζα οι νεαροί παίκτες της ομάδας να πλησιάσουν οι ίδιοι το ρεκόρ και να μπορέσουν ακόμη και να με ξεπεράσουν.

Ο Χάρι είχε σκοράρει μόνο τρία γκολ στην Αγγλία σε εκείνο το σημείο – αλλά είπα αυτά τα λόγια επειδή ήξερα ότι μπορούσε να το κάνει. Ακόμα και τότε, με μόλις τέσσερις συμμετοχές στο ενεργητικό του, ήξερα ότι θα μπορούσε να γίνει ο μεγαλύτερος σκόρερ της Αγγλίας αν συνέχιζε με τον τρόπο που συνέχιζε και ήθελα να τον ενθαρρύνω. Χαίρομαι γι’ αυτόν, για την οικογένειά του και για την ομάδα της Αγγλίας τώρα που τα κατάφερε, αφού πέτυχε το 54ο γκολ της Αγγλίας εναντίον της Ιταλίας το βράδυ της Πέμπτης».