28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Αργεντινή: O αμφιλεγόμενος πανηγυρισμός του Ντίμπου Μαρτίνες επαναλήφθηκε! (vid)

Αργεντινή: O αμφιλεγόμενος πανηγυρισμός του Ντίμπου Μαρτίνες επαναλήφθηκε! (vid)

By on 24 Μαρτίου, 2023 0 1307 Views

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες επανέλαβε τον πανηγυρισμό με το Χρυσό Γάντι τώρα με το Παγκόσμιο Κύπελλο συνοδεία συμπαικτών του.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αργεντινής, «Ντίμπου» Μαρτίνες, που απασχόλησε τα media παγκοσμίως με τις… έντονες αντιδράσεις του στο Κατάρ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έκανε ξανά τον… περίφημο πανηγυρισμό με το γάντι του κορυφαίου κίπερ, παρότι σε πρόσφατη συνέντευξη ανέφερε ότι παρασύρθηκε από τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, συνοδεία των Γκουίντο Ροντρίγκες, Μάρκος Ακούνια, Τζερόνιμο Ρούλι και Πετσέλα στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον και μιμήθηκαν τον αμφιλεγόμενο πανηγυρισμό κρατώντας αυτή τη φορά αντίγραφα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά τη φιλική νίκη επί του Παναμά (2-0), στο πρώτο παιχνίδι της «Αλμπισελέστε» μετά την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου, όλοι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είχαν το δικό τους Παγκόσμιο Κύπελλο για να γιορτάσουν με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εκεί ήταν που ο τερματοφύλακας μαζί με τους προαναφερθέντες είδαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδημιουργήσουν τον πανηγυρισμό που έκανε τον γύρο του κόσμου.