20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μπαρτσελόνα: Τοστιέρες, κρασιά, εισιτήρια και τα υπόλοιπα δώρα του Νεγκρέιρα στους διαιτητές

Μπαρτσελόνα: Τοστιέρες, κρασιά, εισιτήρια και τα υπόλοιπα δώρα του Νεγκρέιρα στους διαιτητές

By on 22 Μαρτίου, 2023 0 587 Views

Η εφημερίδα «El Mundo» δημοσίευσε τα τιμολόγια από τα δώρα που φέρεται να έκανε ο Ενρίκεθ Νεγκρέιρα στους διαιτητές με τα χρήματα της Μπαρτσελόνα, τα οποία εκτείνονταν από εισιτήρια για αγώνες, μέχρι ρούχα, είδη σπιτιού και τρόφιμα.

Το σκάνδαλο Νεγκρέιρα πλήττει το πρεστίζ και τη νομική ακεραιότητα της Μπαρτσελόνα τις τελευταίες εβδομάδες, αν και ήδη έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι θετικοί οιωνοί για την απεμπλοκή της από τις κατηγορίες χρηματισμού του άλλοτε Νο2 της Ένωσης Διαιτητών με στόχο τη διαιτητική εύνοια.

Το εθνικό Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκάλυψε πως από τα μέχρι τώρα ευρήματα της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν προκύπτει πως τα χρήματα που δεχόταν επί 17 χρόνια ο Νεγκρέιρα από τους Μπλαουγκράνα αποσκοπούσαν σε επηρεασμό αποτελεσμάτων. Παρ’ όλα αυτά, οι πληρωμές έχουν καταγραφεί, είναι δεδομένες και ο ίδιος ο Νεγκρέιρα μέσω της εταιρείας του Dasnil 95, αποδεικνύεται πως έκανε ουκ ολίγα δώρα σε διαιτητές με τα χρήματα των Καταλανών.

Η εφημερίδα «El Mundo» δημοσίευσε τα τιμολόγια που κατατέθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών και αφορούν μη εκπιπτώμενες δαπάνες, περιλαμβάνοντας μια ευρεία λίστα αγαθών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία του Νεγκρέιρα παρείχε στους διαιτητές από εισιτήρια για ποδοσφαιρικούς αγώνες, παντελόνια, κουβέρτες, ομπρέλες, τσάντες ψύξης, στιλό με δείκτη λέιζερ, ως κρασιά, γλυκά, τυριά, ζαμπόν συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, τοστιέρες και γεύματα σε γνωστά εστιατόρια με θαλασσινά σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη,

Τα προϊόντα του Νεγκρέιρα προς τους διαιτητές
Πηγή: El Mundo