29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Kαταγγελία της Ανόρθωσης για προπηλακισμό του προέδρου της στο Μακάρειο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Kαταγγελία της Ανόρθωσης για προπηλακισμό του προέδρου της στο Μακάρειο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

By on 20 Μαρτίου, 2023 0 4329 Views

Η Ανόρθωση όταν αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο της και οι οπαδοί της χειροκρότησαν ιπποτικά τους παίκτες της ομάδας της Λευκωσίας για την επιτυχία τους . Χθες στο Μακάρειο η Ανόρθωση κέρδισε όπως έκανε και με την Δόξα γιατί και στα δύσκολα της είναι Ανόρθωση με ιστορία και βαριά φανέλα! Δυστυχώς όπως κατλάγγειλε η επίσημη Ανόρθωση μετά τον αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας κ.Ανδρέας Σάντης προπηλακίστηκε από επώνυμους Ολυμπιακούς κάτι που ενόχλησε δικαιολογημένα ολόκληρη την οικογένεια της Ανόρθωσης.

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Aνόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου και ανφέρθηκε στο περισταικό:

-Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, πως στο δεύτερο γκρουπ θέλουμε να κάνουμε 14 νίκες. Για την ιστορία μας και για να δείξουμε σεβασμό στην προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το να μην παίξεις καλά μπορεί να συμβεί, η αδιαφορία όμως είναι κάτι άλλο κι αυτό είχε ξεκαθαριστεί στους ποδοσφαιριστές από την πρώτη μέρα».

-Για το ιδιοκτησιακό και τον προγραμματισμό: «Ναι μεν η ομάδα δεν έχει το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και είναι λογικό να γίνονται πράγματα στο παρασκήνιο για τον προγραμματισμό, αλλά καμία ομάδα δεν ολοκληρώνει το σχεδιασμό της από τον Μάρτιο. Αυτή τη στιγμή γίνονται επαφές και ενέργειες, αφορούν το παρασκήνιο μέχρι να προκύψουν οριστικές συμφωνίες. Θα χρειαστεί υπομονή από τον κόσμο για να ξεκαθαρίσουν όσα εκκρεμούν».

-Για το σκηνικό με τους επενδυτές: «Βλέπουμε τι γίνεται. Αν ρίξει κανείς ματιές και στη β’ κατηγορία, θα καταλάβει πως ετοιμάζονται κι άλλα παρόμοια. Για την Ανόρθωση είναι ξεκάθαρο πως ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν περιμένουμε ως μάννα εξ ουρανού να έρθουν τα εκατομμύρια. Θα χρειαστεί η συμβολή των Ανορθωσιατών στο οικονομικό κομμάτι».

-Το αγωνιστικό: «Έχουμε εφτά παίκτες που πήραν κλήση για τις Εθνικές ομάδες και θα επανέλθουν μέσα της ερχόμενης βδομάδας».

-Για συμβάντα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό: «Κάποια πράγματα που έγιναν χθες ήταν πολύ άσχημα. Στο τέλος του αγώνα, επώνυμοι Ολυμπιακοί προπηλάκισαν τον πρόεδρο Ανδρέα Σάντη και μέλη της διοίκησης. Έγινε ήδη η σχετική καταγγελία. Φαίνεται ότι ενόχλησε το γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν ξεχωρίζει αντιπάλους. Δεν αφορά το μεγαλύτερο μέρος του Ολυμπιακού και των οπαδών του. Η διαφορά στην αντιμετώπιση των δικών μας οπαδών, που μετά τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου, γνωρίζοντας έναν οδυνηρό αποκλεισμό, χειροκρότησαν τον αντίπαλο».