20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 4-1: Ξέσπασε στους Αετούς και συνεχίζει το σερί της

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 4-1: Ξέσπασε στους Αετούς και συνεχίζει το σερί της

By on 19 Μαρτίου, 2023 0 3233 Views

Η Άρσεναλ επικράτησε με 4-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Emirates», πήρε έκτο διαδοχικό τρίποντο στην Premier League και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι στους οκτώ βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο. MVP με δυο γκολ και μια ασίστ ο Σακά.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και βρήκαν μπροστά τους μια μαζική άμυνας. Παραδόξως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 11′ ο Ζάχα πάτησε περιοχή και με σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Η Άρσεναλ βρήκε το πρώτο της γκολ στην πρώτη της κλασική ευκαιρία. Ο Ζάχα πάτησε περιοχή και με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Η Άρσεναλ βρήκε το πρώτο της γκολ στην πρώτη της κλασική ευκαιρία. Στο 28′ ο Σάκα έβγαλε τη σέντρα, ο Μαρτινέλι κοντρόλαρε, σούταρε από διαγώνια θέση και άνοιξε το σκορ. Στο 42′ Σάκα και Γουάιτ έκαναν το 1-2, ο πρώτος πλάσαρε από διαγώνια θέση και έκανε το 2-0 για τους Κανονιέρηδες. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 55′ Τσάκα και Τροσάρ έκαναν το 1-2, ο Ελβετός τσίμπησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0.

Η Κρίσταλ Πάλας μείωσε στο 62′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σλουπ έκανε την κεφαλιά, από τις κόντρες η μπάλα του στρώθηκε και παρά την πίεση Γκάμπριελ και Όντεγκααρντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 74′ από λάθος του Χιους η μπάλα πήγε στον Τίρνεϊ μέσα στην περιοχή, ο Σκωτσέζος γύρισε την μπάλα και ο Σάκα με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (83′ Γουάιτ), Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (65′ Τίρνεϊ), Έντεγκααρντ, Τόμας, Τσάκα, Σάκα, Τροσάρ (65′ Ζέσους), Μαρτινέλι (83′ Σμιθ Ρόου).

Κρίσταλ Πάλας: Γουαϊτγουόρθ, Γουάρντ, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Ντουκουρέ, Μιλιβόγεβιτς (65′ Χιουζ), Σλουπ (83′ Αχαμάντα), Ολίσε (83′ Εζέ ), Εντουάρ (65 Αγιού), Ζάχα