29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ξεκίνησε με τριάρα στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Ξεκίνησε με τριάρα στον Βόλο ο Ολυμπιακός

By on 19 Μαρτίου, 2023 0 407 Views

Mε 12.000 φίλους του να κάνουν το Πανθεσσαλικό… Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 του Βόλου και να ξεκινήσει νικηφόρα τα playoffs και την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνης τα γκολ.

Στην βαθμολογία, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 59 πόντους φτάνοντας την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό που έχει 61 πόντους. Στους 39 παρέμεινε ο 6ος Βόλος.

Το ματς

Ο Μίτσελ ήθελε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά και να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα, πράγμα το οποίο συνέβη. Στο 4ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι προειδοποίησαν με ένα σουτ του Ροντινέι εκτός περιοχής. Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ.

Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έμεινε ζωντανή στην περιοχή, με την άμυνα του Βόλου να μην απομακρύνει. Ο Κασάμι έκανε το σουτ με το αριστερό και έκανε το 1-0. Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο, κρατώντας χαμηλό τέμπο, ενώ δεν άφηναν τον Βόλο να φανεί επικίνδυνος.

Οι Πειραιώτες στο 36ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους, ξανά από στατική φάση. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Χάμες πήρε πρώτη κεφαλιά, ο Μπακαμπού την δεύτερη και πέτυχε το 14ο γκολ του στη Stoiximan Super League. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος το τέμπο εξακολουθούσε να είναι χαμηλό. Τον έλεγχο είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κυκλοφορούσε την μπάλα και διαχειριζόταν το αποτέλεσμά του, χωρίς να ανάβει τις “μηχανές”. Οι πρώτη τελική των ερυθρόλευκων στο β’ μέρος κατεγράφη με ένα μακρινό σουτ του Κασάμι στο 70′.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ με ένα εντυπωσιακό γκολ από απίστευτη έμπνευση του Κώστα Φορτούνη. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε φάουλ από πολύ δύσκολη γωνία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0. Mέχρι και το φινάλε οι ερυθρόλευκοι έψαξαν και τέταρτο γκολ. Μάλιστα βρήκε δίχτυα με τον Αραμπί, όμως ο διαιτητής είχε σφυρίξει νωρίτερα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές (86′ Καρτάλης), Κάτσε (75′ Ταχάτος), Οζέγκοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος (84′ Ντόη), Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες (65′ Μασούρας), Φορτούνης (82′ Βαλμπουενά), Κανός (65′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82′ Αραμπί)