18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Θέλει τη νίκη γιατί είναι …η Ομόνοια !

By on 18 Μαρτίου, 2023 0 1150 Views

Δύσκολη έξοδος σήμερα Σάββατο (18/3) για την Ομονοια που εκστρατεύει για πρώτη φορά στο στάδιο «Άλφαμεγα» για να αντιμετωπίσει τον Απολλωνα.
Τα τελευταία αποτελέσματα, όπως και οι εμφανίσεις,
 έχουν διαφοροποιήσει το κλίμα τάξεις της ομάδας και πλέον βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια και με παραπάνω αυτοπεποίθηση.
Μοναδικός στόχος η νίκη, όπως και σε όλα τα παιγνίδια, παρά τις δυσκολίες και το γεγονός ότι όλα είναι ντέρμπι, γιατί απλά είναι η Ομόνοια!

Οι «πράσινοι» θέλουν νίκη, για το γόητρο, για να το παλέψουν για μια καλύτερη θέση -αν τα καταφέρουν- στον όμιλο, για να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, για να παραμείνουν σε εγρήγορση ενόψει και των αγώνων κυπέλλου και για να διατηρήσουν το καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος».
Για να το πετύχουν αυτό πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, να αποφυγουν τα λάθη και να είναι αποτελεσματικοί.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στους Μπασιρού, Μπάρκερ και Κασάμα.
Πιθανή 11αδα: Ο Ουζόχο αναμένεται ότι θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια αν και επανήλθε ο Φαμπιάνο, Γιούστε και Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας, Μάθιους και Κίτσος (ή Λέζιακς) στα δυο άκρα, Κούσουλος και Χάμπος ή Ντίσκερουντ στη μεσαία γραμμή. Λοΐζου και Ζράντι στα επιθετικά άκρα και οι Ανσαριφάρντ-Κακουλλής στην επίθεση.