28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Γκουαρδιόλα: “Κατά συρροή νικητής ο Χάλαντ, είναι απίστευτος τύπος με τεράστιο ταλέντο”

Γκουαρδιόλα: “Κατά συρροή νικητής ο Χάλαντ, είναι απίστευτος τύπος με τεράστιο ταλέντο”

By on 15 Μαρτίου, 2023 0 352 Views

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποθέωσε τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι μετά το 7-0 επί της Λειψίας και δη τον Έρλινγκ Χάλαντ που πέτυχε πέντε γκολ, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν ξέρει πού θα σταματούσε ο Νορβηγός αν έπαιζε σε όλο το 90λεπτο.

“Ήταν μία πραγματική καλή εμφάνιση από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό. Το πρέσινγκ μας ήταν απίστευτα καλό, παίξαμε πάρα πολύ καλά με και χωρίς τη μπάλα.

Βάλαμε πολλά γκολ και ο Έρλινγκ ήταν εκπληκτικός αλλά όλοι ήταν εξαιρετικοί. Έβαλε πέντε γκολ σε 60 λεπτά, αν ήταν 90 λεπτά στο γήπεδο δεν ξέρω τι θα έκανε”, τόνισε ο Καταλανός προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, και συνέχισε:

“Είναι ένας εκπληκτικός τύπος με τεράστιο ταλέντο, δύναμη και νοοτροπία, είναι κατά συρροή νικητής. Εδώ πετύχαμε 4 γκολ στην Ρεάλ, 6 στην Μονακό, 4 στην Τότεναμ και όλες τις φορές που μέναμε εκτός, ήταν επειδή δεχόμασταν γκολ.

Αυτή τη στιγμή, τα παιδιά αμύνονται πραγματικά καλά. Φυσικά το να έχεις ένα όπλο όπως ο Έρλινγκ σε αυτή τη διοργάνωση είναι σημαντικό.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι επίσης εξωπραγματικός. Ο ρυθμός στον οποίο έπαιξε απόψε, η κίνηση, είναι ο Κέβιν που ξέρουμε και είναι δεν έχουμε δει τόσο πολύ τη φετινή σεζόν. Είναι ασταμάτητος”.