25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μπαρτσελόνα: Νέες περιπέτειες λόγω FFP, απόφαση δικαστηρίου “έστειλε” τον Γκάβι στη δεύτερη ομάδα

Μπαρτσελόνα: Νέες περιπέτειες λόγω FFP, απόφαση δικαστηρίου “έστειλε” τον Γκάβι στη δεύτερη ομάδα

By on 13 Μαρτίου, 2023 0 966 Views

Η Μπαρτσελόνα έμπλεξε σε περιπέτειες λόγω του ισπανικού FFP, καθώς με απόφαση δικαστηρίου ο Γκάβι “στάλθηκε” στη δεύτερη ομάδα. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα μπορεί να παίξει με την πρώτη ομάδα, αλλά στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να δικαιολογηθεί ο νέος μισθός του,

Η Mπαρτσελόνα έμπλεξε σε νέες περιπέτειες λόγω του ισπανικού FFP, καθώς με δικαστική απόφαση ο Γκάβι μέσος θα “λογίζεται” από εδώ και πέρα ως παίκτης της δεύτερης ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να παίζει με την πρώτη ομάδα, έχοντας τον “φάκελο” του μικρότερου τμήματος υποδομής, όμως το καλοκαίρι θα πρέπει να κληθεί να τον εγγράψει με τον κανονικό του μισθό.

Όπως αναφέρει το ισπανικό  relevo μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι μπλαουγκράνα κλήθηκαν να “εγγράψουν” τον Γκάβι με τον νέο του μισθό, ο οποίος φυσικά δεν είχε σχέση με τον προηγούμενο που λάμβανε.

Η La Liga  με κανονισμό που εισήγαγε από τον περασμένο Μάρτιο ανέφεραν ότι οι δηλώσεις των παικτών πρέπει να γίνουν για τον φετινό μισθό, αλλά και για εκείνον των δύο επόμενων ετών.

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε στο δικαστήριο επιχειρήματα κατά του συγκεκριμένου άρθρου και κέρδισε πρωτόδικα, όμως έκανε την αίτηση μετά την προθεσμία.