26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Γίνονται ενέργειες και την κατάλληλη στιγμή θα έρθουν πολλά νέα μαζεμένα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Γίνονται ενέργειες και την κατάλληλη στιγμή θα έρθουν πολλά νέα μαζεμένα

By on 13 Μαρτίου, 2023 0 2699 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανορθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα.
«Αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη οι επαφές ανάμεσα σε πρόεδρο και μεγαλομέτοχο για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την επόμενη μέρα αλλά παράλληλα είναι σε εξέλιξη και πολλά άλλα πράγματα. Στο οικονομικό, η διοίκηση υπό τον πρόεδρο κάνει ενέργειες για να βρεθούν οι λύσεις για το υπόλοιπο της περιόδου. Γίνεται προκαταρκ
τική διαδικασία και για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Ο Αθλητικός Διευθυντής έκανε και ταξίδι στην Ισπανία με μεταγραφικούς ορίζοντες. Θέλει να είναι έτοιμος όταν πάρει το πράσινο φως να αρχίσει την διαδικασία. Γίνονται πολλά στο παρασκήνιο ώστε να βγουν την κατάλληλη στιγμή πολλά νέα μαζεμένα».
Θα μείνει ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς; «Το καθετί στην ώρα του. Τώρα έχουμε 13 επίσημους αγώνες στο πρωτάθλημα και όλοι πρέπει να ασχολούνται με αυτά ματς».
Πότε θα ξεκαθαρίσει το
οικονομικό; «Ξεκαθαρίστηκε μέσα από τις συναντήσεις είναι ότι είναι να γίνει να ξεκαθαρίσει άμεσα και αυτό το άμεσα ορίστηκε μέχρι το τέλος Ματιού».