24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Γιοβάνοβιτς: “Δικαιούμαστε την πρώτη θέση, αλλά πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα”

Γιοβάνοβιτς: “Δικαιούμαστε την πρώτη θέση, αλλά πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα”

By on 12 Μαρτίου, 2023 0 786 Views

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος με τον Ατρόμητο, αλλά και τη γενική πορεία στην κανονική πορεία του πρωταθλήματος, εξηγώντας όμως πως η πρώτη θέση δεν σημαίνει τίποτα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως οι πράσινοι άξιζαν την πρώτη θέση, σημειώνοντας ωστόσο, πως στο πρακτικό κομμάτι δεν έχει μεγάλη σημασία, καθώς οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

“Σίγουρα ήταν σημαντική νίκη για μας. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, πάντα τα παιχνίδια μαζί του είναι δύσκολα. Το ότι είμαστε πρώτοι μάς κάνει χαρούμενους.

Βάσει όλης της εικόνας στη διάρκεια της χρονιάς και της πορείας μας δικαιούμαστε την πρώτη θέση, όμως πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα για την εξέλιξη, γιατί η διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές και το πρωτάθλημα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον στα παιχνίδια των playoffs.

Δεν μου άρεσε μετά τη διακοπή στο πρώτο μέρος μπορεί να είχαμε καλές φάσεις, αλλά δεν είχαμε ρυθμό. Μου άρεσε όμως, ο τρόπος που ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο και το πώς αγωνιστήκαμε. Είχε μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτό που παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος από όλη την προσπάθεια των παικτών μου.

Σίγουρα οι καλές ομάδες θα έχουν κι αυτές δυσκολίες, αλλά είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να τις ξεπερνούν. Εμείς είμαστε σε μία θέση που μας δίνει το δικαίωμα στα παιχνίδια των playoofs να παλέψουμε”.