18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Βόλος – ΠΑΟΚ 0-1: Εκανε το χρέος του!

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-1: Εκανε το χρέος του!

By on 12 Μαρτίου, 2023 0 455 Views

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ νίκης με τον Μπράντον Τόμας και πέρασε νικητής από τον Βόλο με 1-0.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ που του άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη στο 30ο λεπτό. Ο Αουγκούστο με υπέροχη κάθετη πάσα είδε την κίνηση του Νάρεϊ και τον τροφοδότησε, αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα με τον Μπράντον Τόμας από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες αξιοσημείωτες φάσεις στις δύο εστίες. Ο Βόλος μπήκε με διάθεση να απειλήσει, παίρνοντας την μπάλα στα πόδια του, όμως με εξαίρεση τη φάση με τον Οζέγκοβιτς στο 68ο λεπτό, ο Κοτάρσκι δεν ανησύχησε καθόλου.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στα playoffs. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει με 54 βαθμούς με τους τρεις στο Πανθεσσαλικό, ενώ ο Βόλος παρέμεινε στους 39 βαθμούς.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και απείλησε για πρώτη φορά στο έκτο λεπτό, όταν ο Αουγκούστο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νάρεϊ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δέκα λεπτά μετά το σουτ του Ζίκβοβιτς από το ημικύκλιο της περιοχής πέρασε άουτ.

Ο Βόλος μέχρι και το πρώτο 20λεπτο είχε περιορίσει αρκετά τις επιθετικές ορέξεις των παικτών του Λουτσέσκου, που δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν την ευκαιρία. Μετά από το πρώτο 20λεπτο ο Δικέφαλος ήταν πιο απειλητικός.

Ο Κωνσταντέλιας έφτασε πολύ κοντά στο ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Τόμας, βγήκε τετ-α-τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Μετά το γκολ του Τόμας, ο ΠΑΟΚ εξακολουθούσε να έχει την μπάλα στα πόδια του, δίχως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος μπήκε με διάθεση να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να προσπαθήσει να απειλήσει τα καρέ του Κοτάρσκι, ωστόσο μέχρι το 68ο λεπτό δεν σημειώθηκε κάποια αξιοσημείωτη φάση στο ματς.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Βόλος σπατάλησε μια καλή ευκαιρία. Ο Οζέγκοβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και αφού απέφυγε τον Κοτάρσκι έκανε το σουτ, αλλά ο Κουλιεράκης με υπέροχο τάκλιν σταμάτησε το σουτ του Σέρβου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 73ο λεπτό με δύο τελικές προσπάθειες. Αρχικά το σουτ του Τάισον από το ημικύκλιο της περιοχής κατέληξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του ο Κουλιεράκης έπιασε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το φινάλε, με το τελικό σκορ να είναι το 1-0.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Τσοκάνης (90′ Καρτάλης), Λούνα, Ντέλετιτς, Πίρες (87′ Κάτσε), Τσίρινος (81′ Ταχάτος), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σοάρες, Κουλιεράκης, Κάργας, Σάστρε, Ντάουγκλας, Σβαμπ (75′ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (66′ Τάισον), Νάρεϊ (75′ Ελ Καντουρί), Τόμας (66′ Ολιβέιρα).