23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Nίκη σιγουριάς για την Καρμιώτισσα κόντρα στην Ένωση(2-1)

Nίκη σιγουριάς για την Καρμιώτισσα κόντρα στην Ένωση(2-1)

By on 10 Μαρτίου, 2023 0 13052 Views

Η Καρμιώτισσα ήταν η νικήτρια του αγώνα που άνοιξε την αυλαία των πλέι οφ, επικρατώντας στο Τσίρειο της ΕΝΠ με 2-1 και μπορεί πλέον να αισθάνεται άνετα όσον αφορά τη βαθμολογική της θέση.
Ο Μαλόνε άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Ελ Αλουχί στο 61’ διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων, με την ΕΝΠ να μειώνει στο 84’ με πέναλτι του Γεβρέμοβιτς, έχοντας χάσει πέναλτι στο 0-0, με τον Σπόλιαριτς να αποκρούει την εκτέλεση του Μέιρα. Η Καρμιώτισσα ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες τον αγώνα λόγω αποβολής του Καλτσά στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το πέναλτι της ΕΝΠ υποδείχθηκε από τον VARίστα (Ροβέρτος Κώστα), ενώ στο 33’ ο διαιτητής απέβαλε λανθασμένα τον Βούκσεβιτς, αλλά πήρε πίσω την απόφασή του μετά από υπόδειξη του VAR.

H Kαρμιώτισσα ανέβηκε στους 30 και στο +9 πλέον από τους βυσσινί αλλά και την Δόξα που παίζει εκτός έδρας με την Ανόρθωση.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια (84′ Ντούρις), Ελ Αλουχί (90+5′ Κουλιμπαλί), Χούμποτσαν, Γκραντινάρου, Τζανακάκης, Μπεν Σαλάμ, Γκαζτανιάγα, Καλτσάς, Γκράφενμπεργκ (88′ Αγγελή).
Στον πάγκο: Κνόμπλοχ, Λουκόφ, Κουλιμπαλί, Αγγελή, Ντούρις, Παττίχης, Γκριμπάκιν, Σταύρου.
ΕΝΠ: Παναγιώτου, Χριστοφή (62΄Μπεν Αμί), Ντα Σίλβα, Λουσέρο (62′ Μαυρουδής), Μέιρα, Γεβρέμοβιτς, Φερνάντες, Πολυκάρπου, Βούκσεβιτς (46′ Κατσιάρης), Ντιαβαρά (67′ Ντζιαβέ>), Ρουσιάς (79′ Λαμί).
Στον πάγκο: Κόστιτς, Κουτσού, Μπεν Αμί, Κοσμάς, Κωνσταντίνου, Κατσιάρης, Κοτσώνης, Μαυρουδής, Ντζιαβέ, Γαβριήλ, Μορέιρα, Λαμί. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαλόνε, Χούμποτσαν, Τζανακάκης, Ντούμπια / Βούκσεβιτς, Μαυρουδής, Κατσιάρης, Ντζιαβέ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Καλτσάς (86′)
ΣΚΟΡΕΡ: 45+6′ Μαλόνε, 61′ Ελ Αλουχί / 84′ Γεβρέμοβιτς (πέν.)
ΘΕΑΤΕΣ: 155 εισιτήρια
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κυριάκου Αγγέλα