16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

MIΛΟΓΕΒΙΤΣ:Έχουμε μπροστά μας 10 τελικούς

By on 6 Μαρτίου, 2023 0 1445 Views

Διαβάστε όσα είπεμετά το τέλος του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. 

“Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Είχαμε κάποια στοιχεία που θέλω. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Δεν λέει κάτι η πρωτιά, έχουμε μπροστά μας 10 τελικούς. Τώρα αρχίζει η τελική ευθεία. Είχαμε πολλά προβλήματα με του τραυματίες. Χαίρομαι για τον Τάσο Δώνη. Είχαμε και τον Σούσιτς, τον Κβιλιτάια και τον Φεράρι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό για Σούσιτς”

Για τον αγώνα: «Καταρχάς συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα όχι μόνο για σήμερα αλλά για όλη την πορεία της, σίγουρα ο κ. Πουρσαϊτίδης και ο κ. Μάκης έφτιαξαν πολύ καλή ομάδα και με τις εμφανίσεις τους είναι κρίμα, δικαιούνταν σίγουρα να είναι στην εξάδα. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερη στη συνέχεια.

Είχαμε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, κάποιους παίκτες που προέρχονται από μεγάλη αποχή και μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση, δεν είναι έτοιμοι 100%, άλλο προπονήσεις άλλο τα παιχνίδια. Σίγουρα είχαμε αρκετά καλά στοιχεία αλλά νομίζω ότι ήταν εύκολο για εμάς και δύσκολο για τη Νέα Σαλαμίνα με την αποβολή, όταν μια ομάδα παίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα έρχεται η κούραση αλλά δεν τα παράτησαν ούτε για δευτερόλεπτο. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους, είναι και εργάσιμη μέρα, τους έχουμε κοντά, να στηρίξουν τα παιδιά, μπροστά μας είναι τα πλέι οφ, αυτό που λέμε είναι η τελική ευθεία, θα παιχτούν τα πάντα κι από εκεί και πέρα εμείς ελπίζω να μην έχουμε τους τραυματισμούς και πολύ σύντομα να είναι όλοι καλά».

Για τον Γουίλερ, το ότι λήγει το συμβόλαιό του κι αν θα τον ανανέωνε αν ήταν στο χέρι του: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γουίλερ, πολύ καλός επαγγελματίας, συμβαίνουν αυτά. Ξέρω ότι είναι ένα δυνατό παιδί, θα το ξεπεράσει πολύ γρήγορα. Εγώ δεν έχω κρύψει, ξέρω ότι η διοίκηση θα κάνει τα πάντα, είναι παίκτης διεθνής, σίγουρα είναι μεγάλη χαρά μου και του εύχομαι να μείνει μαζί μας, τώρα άλλο τι πιστεύω εγώ και άλλο τι θα κάνει η διοίκηση, ξέρει τι της είπα για τον Χρίστο. Είναι μεγάλος επαγγελματίας και δυνατός και θα γυρίσει σύντομα μαζί μας».