26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑΝΤΗΣ:Θα έχουμε ξεκάθαρη λύση με αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς

ΣΑΝΤΗΣ:Θα έχουμε ξεκάθαρη λύση με αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς

By on 6 Μαρτίου, 2023 0 1895 Views

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», του Σίγμα και μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Χρίστο Πουλλαΐδη τονίζοντας πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν καλύπτει τις οφειλές του ενώ στάθηκε και στο ότι χρειάζονται 4.5 εκ. ευρώ για να βγάλουν τη σεζόν.
Όλα όσα είπε:
«Έγινε μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, τέθηκαν τα θέματα που είναι φλέγοντα. Έχει ξεκαθαρίσει την θέση του ο κ. Πουλλαΐδης αναφορικά με το τι ποσό μπορεί να συνεισφέρει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θέλω να κάνω σαφές ότι αυτό το ποσό δεν καλύπτει ούτε το μισθολόγιο της ποδοσφαιρικής ομάδας μέχρι το τέλος Μαΐου, ούτε οποιοδήποτε ποσό που έχει να κάνει με προηγούμενες χρονιές, συμπεριλαμβανομένου των αποδεσμεύσεων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχουν και τα συμβόλαια που έγιναν φέτος και καλύπτονται και την επόμενη σεζόν.
Ο κ. Πουλλαΐδης έχει συνεισφέρει αυτά που έχει συνεισφέρει μέχρι σήμερα, είναι δικαίωμα του αν δεν μπορεί κι αν δεν έχει την διάθεση. Έχει θέσει τα όρια και τις παραμέτρους. Από τον Μάιο και μετά πάλι δεν μπορεί να έχει οικονομική συνδρομή στα θέματα προγραμματισμού. Αυτό σημαίνει ότι η Ανόρθωση πρέπει άμεσα να βρει τις λύσεις, δεν μπορεί να στηρίζεται σε ένα άτομο. Να προχωρήσει, να γίνει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ξεκάθαρα χωρίς γκρίζες ζώνες. Άλλοι θα έρθουν, άλλοι θα αναλάβουν και άλλοι θα έχουν την ιδιοκτησία.
Εμάς η εισήγηση μας είναι εμείς σαν Δ/Σ να προχωρήσουμε άμεσα σε κάποιες ενέργειες έτσι ώστε να αναλάβουμε αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν είναι ανάληψη με περιορισμούς, είναι καθαρά μια νέα σελίδα στην Ανόρθωση Τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και το έχω αναφέρει, σε ότι αφορά την εσωστρέφεια και τις λύσεις που δίνονται θα είναι ξεκάθαρες. Λίγο έγκυος δεν μπορεί να υπάρχει.
Στο σύνολο του, το ποσό που χρειάζεται για να βγει η σεζόν είναι κοντά στα 4,5 εκατομμύρια».