20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ολυμπιακός στους 4 με το σπαθί του.Η Ανορθωση άρχισε στραβά ,άργησε να αντιδράσει (1-1)

Ο Ολυμπιακός στους 4 με το σπαθί του.Η Ανορθωση άρχισε στραβά ,άργησε να αντιδράσει (1-1)

By on 2 Μαρτίου, 2023 0 1764 Views

Μεγάλη πρόκριση για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα της Λευκωσίας, άψογα στημένη από τον Μάκη Σεργίδη, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Ανορθωση  στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στο Μακάρειο στο πρώτο ματς, πήρε δίκαια και πανάξια την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου! Ο Πεχλιβάνης στο 6’ άνοιξε το σκορ, ο Αντονίν Κορτές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 89’.
Η Ανορθωση  απογοήτευσε με την απόδοσή της. Ήταν κακή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατώτερη των προσδοκιών και των περιστάσεων με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και ουσιαστικά να τελειώνει το ενδιαφέρον γι’ αυτήν μέσα στη σεζόν, καθώς δεν ελπίζει πλέον σε διάκριση ούτε και σε έξοδο στην Ευρώπη…

Ο Χαρογιαν ήταν πηγή κινδύνων στην άμυνα ,ο Αμπαρτζουμιάν σκιά του εαυτού του,αρνητικός ο Ιωάννου,τίποτε ως συνήθως ο Φερέιρα(έκπληξη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα) και γενικά μια μέτρια Ανορθωση στο σύνολο της.Αποδειχθηκε λάθος η παρουσία του Φερέιρα στο αρχικό σχήμα αφού σε κανένα αγώνα δεν πρόσφερε κάτι ενώ έμειναν στον πάγκο οι Παρουτης και Χριστοφή που στα δύσκολα βοήθησαν .Στο β ημίχρονο ο Αρτυματας έδειξε ότι ήταν έτοιμος να παίξει από την αρχή .Δεν ήταν καλός ο Γκερερο και δεν δημιουργήθηκαν φάσεις από τα πόδια του. Αισθητη η απουσία του Κορεια…Αιφνιδίασε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα και εκμεταλλεύτηκε τα κένα στην 11αδα της Ανορθωσης και το χαλαρό ξεκίνημα της.Παλευαν σαν λιοντάρια οι παίκτες του Σεργίδη ενώ η Ανορθωση στο ματς της χρονιάς παρουσιάστηκε ανέτοιμη και αδιαβαστη

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Χαρογιάν (46′ Αρτυματάς), Μπαϊσίνιο (70′ Νινγκά), Αντωνιάδης, Αμπαρτζουμιάν, Σάμπο (70′ Χριστοφή), Ιωάννου (27′ Τεχέρα), Φερέιρα, Γκερέρο, Αντονίν, Μραζ.
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Τάκη, Αρτυματάς, Τεχέρα, Παρούτης, Αντωνίου, Νινγκά, Κωνσταντίνου, Χριστοφή. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Μουκτάρης, Έσελινγκ, Γκόρουπετς, Νάνι (72΄Δόσης), Κυριάκου, Αλτσέους, Ψύχας (65′ Γιακουμάκης), Πεχλιβάνης (65′ Σλόγκαρ), Καλίλι (82′ Μπάρντι), Κορομά (82′ Χέντρικς).
Στον πάγκο: Τσαρλς, Λιασίδης, Μπάρντι, Σάλι, Κα, Χριστοδούλου, Δόσης, Ιωάννου, Σλόγκαρ, Χέντρικς, Γιακουμάκης, Ενόχ. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάμπο, Αντωνιάδης, Νινγκά / Μουκτάρης, Καλίλι, Κυριάκου

ΣΚΟΡΕΡ: 88′ Κορτές 6′ Πεχλιβάνης
ΘΕΑΤΕΣ: 8500
Διαιτητής: Costa Verissimo Fabio Jose
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Azeveto Malheiro Helder Miguel
AVAR: Σολωμού Δημήτρης
Παρατηρητής:  Τσαγγάρης Μάριος