29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περιμένει το ματς της χρονιάς η Ανόρθωση. Με καλή ψυχολογία και πάνοπλη

Περιμένει το ματς της χρονιάς η Ανόρθωση. Με καλή ψυχολογία και πάνοπλη

By on 26 Φεβρουαρίου, 2023 0 4776 Views

Mπορεί να μην κέρδισε την ΑΕΛ η Ανόρθωση, όμως έχει αρκετά καλά πράγματα να κρατήσει από το χθεσινό παιγνίδι.

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν άρχισε καλά το παιγνίδι αλλά σταδιακά ισορρόπησε και μετά το μισό του πρώτου ημιχρόνου ήταν η κυρίαρχος στο παιγνίδι, χάνοντας πολλές και τεράστιες ευκαιρίες για γκολ αλλά δύο φορές τα δοκάρια, ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η αστοχία του Μραζ σε τρεις φάσεις την έφεραν πίσω στο σκορ μέχρι το 87΄όταν ήρθε το 1-1 με δόση τύχης ενώ στο 90΄θα μπορούσε να πάρει τη νίκη πουν άξιζε αν το τελείωμα του Μραζ ήταν λίγο καλύτερο.

Είναι σημαντικό ότι βγάζει αυτοματισμούς και φάσεις η Ανόρθωση, δείχνοντας ξανά πόσο βελτιωμένη είναι τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν είχε το τέρμα στο πρώτο ημίχρονο αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν πέρασε και αρκετός καιρός από τότε που η Ανόρθωση δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις και επικίνδυνες καταστάσεις.

Αυτό που βλέπουμε στην Ανόρθωση του Βέσκο είναι μία ομάδα που μπορεί να «πατήσει» ανά διαστήματα τον αντίπαλό της, όπως έκανε στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, όπως είχε κάνει και στο πρώτο ημίχρονο με την Πάφο στο πρόσφατό της παιγνίδι.

Από εκεί και πέρα, πλέον όλη η χρονιά της Ανόρθωσης είναι ο επαναληπτικός της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό με τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς να τονίζει σήμερα ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για το παιγνίδι.

Αν έχει την εμφάνιση που είχε με την Πάφο και σήμερα, τότε είναι πολλές οι πιθανότητες της Ανόρθωσης να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.Στην διάθεση του Βέσκο την Πέμπτη θα είναι ο Τεχέρα που για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε χθες και πιθανότατα ο Λόρια να γυρίσει κάτω από τα δοκάρια. Ετοιμοπόλεμος πλέον είναι και ο Κ.Αρτυματάς .Εκτός λόγω καρτών θα είναι ο Κορρέα.