Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Για το ΑΠΟΕΛ κάθε επόμενο παιχνίδι είναι τελικός…

26 Φεβρουαρίου, 2023
3686 Views
0 Comments
Για το ΑΠΟΕΛ κάθε επόμενο παιχνίδι είναι τελικός…

Διαβάστε όλα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι είδαμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παρά τα προβλήματα που είχαμε, έχουν δώσει τα πάντα σήμερα για να πάρουν το παιχνίδι. Σίγουρα όταν παίζεται ένα ντέρμπι πάντα είναι δύσκολο, νομίζω δίκαια κερδίσαμε και δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο από το μας περιμένει ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Δεν έχουμε και πολλές μέρες, να δούμε τι επιστροφές θα έχουμε και από εκεί και πέρα να ετοιμαστούμε για τον μεγάλο στόχο που είναι ο επαναληπτικός».

Αν ήταν τακτική του να παίξει πιο συντηρητικά στο 1ο και να βγει μπροστά στην επανάληψη ή αν έτσι βγήκε το παιχνίδι: «Νομίζετε ότι πάντα έτσι βγαίνει το παιχνίδι… Όταν παίζεται ένα ντέρμπι κι ειδικά απέναντι στην Ομόνοια που είναι πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, έχουμε ένα πλάνο, σήμερα διάλεξα να παίξουμε αυτό που είδατε και σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που κάναμε σήμερα».

Αν συμφωνεί πως ήταν ολοκληρωμένη εμφάνιση μετά από καιρό: «Πριν μερικές βδομάδες επέστρεψαν οι παίκτες τώρα πάλι συνέχεια αλλάζουμε, σε ένα κρίσιμο σημείο. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε ένα πλάνο και να το δουλέψουμε, καμιά φορά βγαίνει στο παιχνίδι κάποτε όχι, σήμερα νομίζω κάναμε πολύ καλό παιχνίδι».

Για το ότι βάζει ξανά πίεση στην ΑΕΚ κι εάν τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια μπορούν να παίξουν ρόλο στη μάχη του τίτλου: «Είναι ερώτηση για εσάς τους δημοσιογράφους. Εγώ θα σας πω ότι αυτή τη στιγμή είναι μακρύς ο δρόμος, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Εμείς λέμε μεταξύ μας ότι κάθε επόμενο παιχνίδι είναι τελικός. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τις νίκες, η ουσία είναι ότι ξεχνάμε γρήγορα όπως θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι από αύριο, βλέπουμε το επόμενο που είναι πολύ σημαντικό.

Comments are closed.