20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ασταμάτητο όταν βλέπει Ομόνοια το ΑΠΟΕΛ.Νέα νίκη με Ντάλσιο και Εφραίμ

Ασταμάτητο όταν βλέπει Ομόνοια το ΑΠΟΕΛ.Νέα νίκη με Ντάλσιο και Εφραίμ

By on 25 Φεβρουαρίου, 2023 0 7159 Views

Από την Ομόνοια δεν χάνει το ΑΠΟΕΛ.
Οι γαλαζοκίτρινοι πρόσθεσαν άλλη μια νίκη σε ντέρμπι αιωνίων, ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν να δουν που θα τους βγάλει η 2η αγωνιστική.
Το ΑΠΟΕΛ  επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας
Ο Ντάλσιο άνοιξε το σκορ στο 58ο λεπτό, ενώ ο Εφραίμ στο 82ο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Με το γκολ του ο Γιώργος Εφραίμ έπιασε τον μεγάλο Ανδρέα Στυλιανού στην κορυφή των σκόρερ του ΑΠΟΕΛ σε ντέρμπι αιωνίων μ 10 γκολ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα το ΑΠΟΕΛ έφτασε τους 56 βαθμούς, πάτησε κορυφή και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΚ. Από την άλλη η Ομόνοια έμεινε στους 38 βαθμούς και περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων για να δει αν θα είναι στην εξάδα με το τέλος της αγωνιστικής.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 3ο λεπτό ο Λοϊζου έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν βρέθηκε μπροστά από τον Μπέλετς μετά από λανθασμένη εκτίμηση του Γουίλερ, αλλά με το δεξί έστειλε την μπάλα έξω. 3 λεπτά μετά ο Ντάλσιο έπιασε ένα καλό σουτ, αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο να πέσει και να απομακρύνει.

Στο 13ο λεπτό ο Μακέντα έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Πρώτα σε τετ α τετ δεν κέρδισε τον Φαμπιάνο, ενώ στην εξέλιξη με δεύτερο σουτ, είδε τον Λανγκ να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή! Στο 27ο λεπτό ένα πολύ μακρινό σουτ του Μπεσεντίν δεν ανησύχησε καθόλου τον Μπέλετς.

Μετά από ώρα και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό, ο Μακέντα από πλάγια θέση έκανε το σουτ, με τον Φαμπιάνο να απομακρύνει σε κόρνερ. 2 λεπτά μετά ο Τσεπάκ έπιασε ένα μακρινό σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46ο λεπτό το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπεν, ο οποίος μετά από πάσα του Μαρκίνιος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το VAR κάλεσε τον διαιτητή για φάουλ του Μακέντα στην εξέλιξη της φάσης με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το γκολ!

Στο 59ο λεπτό ένα λάθος του Λανγκ, έδωσε την ευκαιρία στο ΑΠΟΕΛ με γρήγορες αλλαγές της μπάλας να βρεθεί μπροστά με τον Ντάλσιο ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνο και έκανε το 0-1!

Στο 77ο λεπτό μετά από εκτέλεση άουτ, ο Ανσαριφάρντ έπιασε μια κεφαλιά, αλλά ο Μπέλετς απέκρουσε πάνω στην γραμμή μετά που η μπάλα κτύπησε πρώτα στο δοκάρι.

Ο Εφραίμ στο 82ο λεπτό έπιασε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-2!

OMONOIA: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λοίζου (89′ Ζαχαρίου), Παπουλής (70΄Μπάρκερ), Λέζιακς (60′ Κίτσος), Μπασιρού, Λανγκ, Κούσουλος (70′ Κασάμα), Μπεσεντίν, Μίλετιτς, Μπεζούς (60′ Ανσαριφάρντ)
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Γιούστε, Κασάμα, Μπάρκερ, Κίτσος, Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου, Ζράντι, Παναγιώτου, Ντίσκερουντ, Χαραλάμπους

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Βιγιαφάνες (84′ Ντβάλι), Τσεπάκ, Κρέσπο, Ντάλσιο, Μπεν (61′ Νταουσβίλι), Μαρκίνιος (76′ Εφραίμ), Γουίλερ, Κοσταντίνοφ, Μακέντα
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Ντβάλι, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Σατσιάς, Ηλία, Ντογκαλά, Δώνης.

ΣΚΟΡΕΡ: 58′ Ντάλσιο, 82′ Εφραίμ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεζούς, Παπουλής, Ανσαριφάρντ (3η)/Μακέντα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 7.009 (4.597 Ομονοιάτες, 2.412 ΑΠΟΕΛίστες)

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ:
ΟΜΟΝΟΙΑ: Λέζιακς, Ανσαριφάρντ, Λανγκ, Ντίσκερουντ, Κακουλλής (2)
ΑΠΟΕΛ : Ντβάλι, Κρέσπο, Ντάλσιο, Κοσταντίνοφ, Δώνης (2), Σατσιάς, Γουίλερ (5)

Διαιτητής:  Hansen Morten Krogh
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Dahl Jesper
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Bramsen Steffen Beck
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Kristoffersen Mads-Kristoffer
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής:  Καπιτανής Κώστας