19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • BEΣΚΟ:Δώσαμε μήνυμα σε όλους ότι το Παπαδόπουλος είναι ξανά μια δυνατή έδρα

BEΣΚΟ:Δώσαμε μήνυμα σε όλους ότι το Παπαδόπουλος είναι ξανά μια δυνατή έδρα

By on 20 Φεβρουαρίου, 2023 0 5583 Views

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Πάφου ο προπονητής της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς.

”Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε ένα παιδί των ακαδημιών που είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Όσον αφορά το παιχνίδι θα έλεγα ότι ξεκινήσαμε εξαιρετικά όταν στα πρώτα 15 λεπτά κερδίζαμε 2-0 και ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Σίγουρα  ήμασταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Ήταν λογικό όταν μια ομάδα εξαιρετική όπως είναι η Πάφος να μας πιέσει. Δυστυχώς για μας, ήρθε αυτό το γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου που μπορούσαμε να αποφύγουμε είναι η αλήθεια. Η εμφάνιση όμως του δεύτερου ημιχρόνου, η προσπάθεια που κάναμε και πως οι παίχτες ήταν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο για να μην αφήσουν μια ομάδα όπως η Πάφος να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία για μένα ήταν το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε. Μπορεί για σας να μην υπήρχαν από πλευράς μας ευκαιρίες αλλά για μένα ήταν το καλύτερο ημίχρονο της Ανόρθωσης όσο είμαι εγώ στον πάγκο. Συγχαρητήρια στους παίχτες, αυτή η νίκη μας δίνει δυναμική. Δώσαμε μήνυμα σε όλους ότι το Παπαδόπουλος είναι ξανά μια δυνατή έδρα. Όσα παιχνίδια έμειναν σε αυτό το γήπεδο και φυσικά εκτός έδρας να είστε σίγουροι ότι η εικόνα θα είναι αυτή ή να μην πω ακόμη καλύτερη. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές. Να είναι σίγουρος ότι ο κάθε παίχτης σε κάθε παιχνίδι θα δίνει ό,τι έχει και δεν έχει για να πάρουμε τη νίκη”.  

Για το αν προέχει πάνω απ’ όλα ο στόχος του κυπέλλου: 

”Στόχος της Ανόρθωσης είναι πρώτα να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Και με τον Ολυμπιακό μπήκαμε πάρα πολύ καλά όμως δεν είχαμε ρέντα όπως είχαμε σήμερα. Αυτή είναι η διαφορά”. 

Για την καλή εμφάνιση της ομάδας πάρα τις απουσίες και τι πιστεύει ότι πρέπει να έχει ομάδα για να αποκτήσει σταθερότητα:

”Έχει εδώ και ένα μήνα που λέω ότι η Ανόρθωση χρειάζεται όλους τους παίχτες της να είναι έτοιμοι. Αυτό που είναι ευχάριστο για μένα και δύσκολο από την άλλη είναι πως φαίνεται ότι έχουμε 22-23 πανέτοιμους παίχτες. Αυτό είναι ότι καλύτερο για έναν προπονητή. Τώρα όσο αφορά την δεύτερη ερώτηση και με Ολυμπιακό και με Νέα Σαλαμίνα ήμασταν κυρίαρχοι. Σιγά – σιγά αποκτάμε και αυτή τη δυναμική εκτός έδρας. Στη συνέχεια θα είμαστε εξίσου καλοί και σε αυτά τα παιχνίδια”.