24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παράπονα της Ανορθωσης για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού

Παράπονα της Ανορθωσης για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού

By on 17 Φεβρουαρίου, 2023 0 3814 Views

Παράπονα κατά της διαιτησίας του αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανορθωσης , Δημήτρης Χριστοφόρου.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Η ομάδα υστέρησε και αυτό έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Στο επιθετικό κομμάτι δεν ανταποκριθήκαμε είναι κάτι που δεν βλέπουμε. Είναι κάτι που είπε ο προπονητής μας πως δεν θα ξαναδούμε . Στο β’ μέρος ήμασταν καλοί, φτιάξαμε ευκαιρίες και αυτό που μας ενόχλησε είναι πως η ισοφάριση μας δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Το καλό είναι πως αυτό το αποτέλεσμα ήρθε σ’ ένα ματς που υπάρχει και επαναληπτικός και με τον κόσμο μας, στην έδρα μας, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».
Για την πρόκριση: «Όταν μιλάμε για την Ανόρθωση πρέπει να αγωνίζεσαι στο 100%. Δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα αν δεν πιστεύαμε ακράδαντα στην ομάδα μας».
Για το ματς με την Παφος FC:« Είναι ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει ψηλούς στόχους και διεκδικεί την κορυφή. Τα τελευταία χρόνια η Πάφος FC κάνει άλματα, όμως, είμαστε η Ανόρθωση  και μαζί με τον κόσμο μας δεν ζητάμε τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Βαθμολογικά δεν εξαρτάται από εμάς γι’ αυτό και δεν γνωρίζουμε που θα μας βγάλει αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας».
Για τη διαιτησία«Είναι δικαίωμα του Ολυμπιακού  να παραπονιέται και δεν το αμφισβητούμε αλλά να μας επιτρέψουν να έχουμε και εμείς παράπονα για τη διαιτησία. Χθες ηττηθήκαμε από ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Είδαμε να μας ακυρώνεται ένα γκολ και στο προηγούμενο μας αγώνα. Ο πρόεδρος είπε πως θα ρωτήσει τους αρμόδιους πως κινούνται και θα τους δώσει τις απόψεις της Ανορθωση . Όταν όμως αυτά τα θέματα μπαίνουν στη σφαίρα της δημοσιότητας δεν θα κάνουμε πίσω ως Ανορθωση. Από τη στιγμή που κρίθηκε το ματς από ένα αντικανονικό γκολ, τα υπόλοιπα περισσεύουν».
Αν θέλουν ξένους ρεφ στον επαναληπτικό: «Δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε πως για να βελτιωθούν οι Κύπριοι ρεφ τουλάχιστον στο VAR θα έπρεπε να ήταν ξένος. Δεν είναι τώρα που το είπαμε αυτό».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Αμπαρτζουμιάν είχε ίωση. Ο Κίκο είναι θέμα χρόνου να ξαναμπεί στις προπονήσεις. Αρτυματάς,
Εμπραλίτζε και Λόρια δεν θα προλάβουν».