28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Oλυμπιακός έβαλε φωτιά στην ρεβάνς(Κέρδισε 2-1 την Ανόρθωση στο πρώτο παιχνίδι)

O Oλυμπιακός έβαλε φωτιά στην ρεβάνς(Κέρδισε 2-1 την Ανόρθωση στο πρώτο παιχνίδι)

By on 16 Φεβρουαρίου, 2023 0 603 Views

Με υπογραφή Στέφανου Χαραλάμπους σφραγίστηκε η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ανορθωση στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου Coca-Cola.
Οι μαυροπράσινοι επικράτησαν 2-1 στο Μακάρειο και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 2 Μαρτίου.
Και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού τα πέτυχε ο Χαραλάμπους στο 34ο και στο 55ο λεπτό μετά από τραγικά λάθη από τους στόπερ της Ανόρθωσης,Μπαισινιο και Χαρογιαν.. Η Ανορθωση ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με πέναλτι του Τεχέρα στο 45ο λεπτό αλλά δεν πρόλαβε να φύγει έστω και με την ισοπαλία που σαφέστατα θα τις έδινε αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η Ανορθωση ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε χαμένες ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο ο Ολυμπιακός. έλεγχε τον αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Μπάρντι, Έσελινγκ, Δόσης (46′ Άλτσεους), Ψύχας (80′ Ψύχας), Νάνι, Κυριάκου, Γκόρουπετς, Ενόχ (90+1′), Χαραλάμπους (67′ Λιασίδης), Κορομά (80′ Χέντρικς)
Στον πάγκο: Τσαρλς, Λιασίδης, Μουχτάρης, Σάλι, Κα, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Σλόγκαρ, Χέντρικς, Γιακουμάκης, Καλίλι, Άλτσεους

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κεραυνός, Μπαϊσίνιο, Κορέια, Τεχέρα, Γκερέρο, Παρούτης (61′ Ουαρίς), Αντωνίου, Σαμπό (71′ Κορτές), Χαρογιάν (61′ Κορρέα), Ιωάννου (61′ Χριστοφή), Μραζ (90+1′ Νινγκά)
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Φερέιρα, Γουαρίς, Κορτές, Νινγκά, Πάντσεον, Κορρέα, Κωνσταντίνου, Χριστοφή.

ΣΚΟΡΕΡ: 34′, 55′ Χαραλάμπους/ 45′ Τεχέρα (π.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δόσης, Κορρέα (2η)/Μπαισίνιο

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.800

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης