29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με μοναδικό στόχο τη νίκη πάει στο Μακάρειο η Ανόρθωση(Χωρίς Λόρια,γυρίζουν Κορέια-Ιωάννου)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη πάει στο Μακάρειο η Ανόρθωση(Χωρίς Λόρια,γυρίζουν Κορέια-Ιωάννου)

By on 16 Φεβρουαρίου, 2023 0 887 Views

Το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σήμερα (16/2,18:00 Cytavision)στο Μακάρειο είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο για την  Ανόρθωση και πιθανότατα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας στην φετινή σεζόν αφού μετά την αποτυχία στο πρωτάθλημα το κύπελλο είναι μονόδρομος για διάκριση και έξοδο στην Ευρώπη.Η ανοδική πορεία,η βελτίωση με τον Βέσκο στον πάγκο και τις καλές προσθήκες Ιανουαρίου δημιούργησαν αισιόδοξο κλίμα και προσθήκες με τον κόσμο και την διοίκηση Α. Σάντη να έχουν προσδοκίες για τη συνέχεια και το σημερινό παιχνίδι είναι κλειδί σε αυτή την προσπάθεια.
Ο στόχος είναι ένας. Η ομάδα να πάρει ένα αποτελέσματα στο Μακάρειο που θα την καθιστά φαβορί για πρόκριση ενόψει και του επαναληπτικού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς δεν υπολογίζει στους Λόρια, Εμπραλίτζε, Χρυσοστόμου και Αρτυματά.
Αντίθετα, οι Γκερέρο, Κορέια και Ιωάννου που ήταν αμφίβολοι θα είναι κανονικά στην διάθεση του κόουτς και ίσως να είναι και οι τρεις στην 11άδα.
Ο Γκερέρο ήταν ούτως η άλλως βασικός στο προηγούμενο παιχνίδι, με τους Κορέια και Ιωάννου να διεκδικούν ep;anodo στην 11άδa με τους Αντωνιάδη και Φερέιρα να μένουν στον πάγκο.
Μια πιθανή 11άδα είναι οι: Κεραυνός, Κορέια(Αντωνιάδης), Αμπαρτζουμιάν, Μπαισίνιο, Χαρογιάν, Τεχέρα, Σαμπό, Γκερέρο, Μραζ, Ιωάννου (Nιγκα), Παρούτης.