25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

ΒΕΣΚΟ:Με τον κόσμο μας μπορούμε να το γυρίσουμε

By on 16 Φεβρουαρίου, 2023 0 1183 Views

Με απόλυτη ψυχραιμία δέχθηκε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς. Ο κόουτς της Ανόρθωσης τόνισε ότι “Δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο” ενόψει της ρεβάνς.

”Ήταν ένα παιχνίδι που πάνω κάτω όπως το περιμέναμε.  Μια πολύ καλά αμυντικά οργανωμένη ομάδα και πολύ γρήγορη στις αντεπιθέσεις όπως και έγινε σήμερα στο παιχνίδι. Με δύο αντεπιθέσεις κατάφεραν να μας κερδίσουν. Το καλό για μας είναι ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι σε δύο βδομάδες. Να είναι σίγουροι όλοι ότι η Ανόρθωση δεν θα παρουσιάσει αυτή την εικόνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούμε πολύ καλύτερα. Δείξαμε  ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι στο γήπεδό μας μπροστά από τον κόσμο μας μπορούμε έστω και δύσκολα να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Από κει και πέρα αυτό το παιχνίδι τελείωσε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας με την Πάφο. Το κύπελλο μπορεί να περιμένει άλλες δύο βδομάδες.   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα, ήταν πάρα πολλής. Μπορεί να έφυγε σήμερα δυσαρεστημένος από το γήπεδο όμως να είναι σίγουροι ότι στην συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι”. 

Σε ερώτηση τι πήγε λάθος για την ομάδα του, είπε “Αυτό που πήγε λάθος ήταν ο αντίπαλος, ο Ολυμπιακός με την απόδοσή του”.