16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Αυτό το γκολ δεν μπορούσε να ακυρωθεί, δεν έγινε κάτι στην φάση.Ο Καρώ δεν άγγιξε τον αντίπαλο…και αποβληθηκε

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Αυτό το γκολ δεν μπορούσε να ακυρωθεί, δεν έγινε κάτι στην φάση.Ο Καρώ δεν άγγιξε τον αντίπαλο…και αποβληθηκε

By on 15 Φεβρουαρίου, 2023 0 4323 Views

Μετά την μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ με ανατροπή επί της Ομόνοιας ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Τα παιχνίδια είναι διπλά και θέλαμε να έχουμε ένα καλό σκορ. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και θα παιχτεί το δεύτερο την 1η Μαρτίου. Στο α’ ημίχρονο είχαμε λανθασμένες αποφάσεις, ήμασταν αργοί και δεν κάναμε πολλά από αυτά που είπαμε. Φυσιολογικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βελτιώσαμε πράγματα στο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι και πετύχαμε δύο γκολ.
Μπερδεύτηκα κι εγώ με τα ακυρωθέν γκολ. Δεν ξέρω πότε πρέπει να μετρήσει, πότε όχι, πότε να παρέμβει το VAR. Αυτό το γκολ δεν μπορούσε να ακυρωθεί, δεν έγινε κάτι στην φάση. Η φάση του Καρώ ήταν μπροστά στα μάτια μου δεν τον άγγιξε και αποβλήθηκε. Αυτά παίζουν ρόλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα στο β ημίχρονο και με την παρουσία του κόσμου στο πλευρό μας τα καταφέραμε. Κάτω τα κεφάλια, έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή, συνεχόμενα ματς μαζεμένα. Περιμένω και άλλους παίκτες να επιστρέψουν. Ετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια. Βάζουμε το Κύπελλο στην άκρη, τελείωσε το α’ ημίχρονο και περιμένουμε τη ρεβάνς που θα είναι πιο δύσκολο».