28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θέλει πολύ και το κύπελλο το ΑΠΟΕΛ. Το πλάνο Μιλόγεβιτς για το πρώτο βήμα κόντρα στην Ομόνοια

Θέλει πολύ και το κύπελλο το ΑΠΟΕΛ. Το πλάνο Μιλόγεβιτς για το πρώτο βήμα κόντρα στην Ομόνοια

By on 15 Φεβρουαρίου, 2023 0 982 Views

Ακόμα και αν θεωρείται από πολλούς  εξασφαλισμένη η ευρωπαϊκή έξοδος μέσω πρωταθλήματος, με την σταθερή πορεία που διανύει το ΑΠΟΕΛ , ακόμα και αν στο μυαλό όλων, ο μεγάλος στόχος είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εντούτοις, ο θεσμός του κυπέλλου έχει ένα διαφορετικό κίνητρο για τους γαλαζοκίτρινους.

Είναι ένας τίτλος, είναι επίσης και μία επιπλέον προοπτική για την Ευρώπη, αφού ενδεχομένως ο κυπελλούχος να ευνοηθεί και να πάει απευθείας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Άρα λοιπόν, υπάρχει κίνητρο για το Μιλόγεβιτς και τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό στη διπλή αναμέτρηση με την Ομόνοια με την αρχή να γίνεται απόψε(15/2,19:00)

Ο Σέρβος προπονητής, όχι μόνο δεν έδειξε κάτι διαφορετικό, παρά μόνο, ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του καθημερινά για να αναδειχθούν νικητές με τους «πράσινους».

Αναφορικά με το πιθανό αγωνιστικό πλάνο,θα παρατάξει ότι καλύτερο για να είναι ισχυρή η αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Πιθανόν να γίνουν αλλαγές, όχι όμως σε βαθμό τέτοιο που να επηρεαστεί η δυνατότητα της ομάδας. Εκτός πλάνου ο Κβιλιτάια λόγω καρτών και ο Δώνης που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.Μία πιθανή 11άδα αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Μπέλετς, (Χριστοδούλου), Τσεπάκ, Γουίλερ (Φεράρι), Καρώ, (Ντβάλι), Κρέσπο, Κοσταντίνοφ, (Νταουσβίλι), Ντάλσιο (Ντογκαλά), Σαρφό, Μακέντα, Μπεν, Μαρκίνιος ( Εφραίμ).