26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ράμος:Θέλω να κάνω το μέγιστο από ό,τι έχει απομείνει από την καριέρα μου

Ράμος:Θέλω να κάνω το μέγιστο από ό,τι έχει απομείνει από την καριέρα μου

By on 14 Φεβρουαρίου, 2023 0 1999 Views

Ο Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην UEFA ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν αποκάλυψε ότι υπήρξε στιγμή που αμφέβαλε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ.

Ο άλλοτε αρχηγός της  Ρεάλ , Σέρχιο Ράμος, αποχώρησε από τη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2021 μετά από 16 χρόνια στην ομάδα.

Μιλώντας στην UEFA ενόψει του πρώτου αγώνα στη φάση των “16” κόντρα στην Μπάγερν (14/02, 22:00), ο Ισπανός παραδέχθηκε ότι έχει αμφιβάλει στο παρελθόν για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους “μερένγκες”.

“Προφανώς, η αποχώρηση από τη Ρεάλ ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Στόχος μου είναι πάντα να συνεχίζω να κερδίζω. Κέρδισα πολλά με τη Ρεάλ, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για αλλαγή.

Όλα ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή. Πρέπει να βρεις σπίτι και να τακτοποιηθείς, ειδικά όταν έρχεσαι με οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Η διαδικασία ήταν λίγο δύσκολη στην αρχή, αλλά όλα κύλησαν ομαλά.

Στην αρχή, έχοντας κάνει αυτό το άλμα, όλα πήγαν στραβά. Τραυματίστηκα, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να συνέλθω και να προσαρμοστώ στο νέο σύστημα, τη νέα ομάδα και τον νέο προπονητή.

Αρχίζεις να αμφιβάλλεις αν έχεις κάνει το σωστό ή όχι. Όμως η καριέρα μου έχει καθοριστεί από τη συνέπεια, την επιμονή και τη σκληρή δουλειά. Συνεχίζεις να παλεύεις κι αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο ουσιαστικά στο μέλλον.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι εκεί που θέλω να νικήσω, σε έναν σύλλογο με τέτοια επιθυμία να κερδίσει το Champions League. Και θέλω να κάνω το μέγιστο από ό,τι έχει απομείνει από την καριέρα μου”, δήλωσε ο Ράμος.