20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είμαι τώρα 100% σίγουρος, ξέρω τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτή η ομάδα

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είμαι τώρα 100% σίγουρος, ξέρω τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτή η ομάδα

By on 11 Φεβρουαρίου, 2023 0 1440 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη τύπου μετά την ήττα της Ομόνοιας από τον Άρη….

Αρχικά…

“Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ανεβούμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά, δεν καταφέραμε. Είναι δική μας ευθύνη. Αλλάξαμε το σύστημα γιατί είδαμε κάποια πράγματα στο τελευταίο παιχνίδι και θέλαμε να κλειδώσουμε την αμυντική λειτουργία. Τα συστήματα δεν παίζουν στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει μόνο το πάθος, η δύναμη, το τρέξιμο. Είμαι τώρα 100% σίγουρος, ξέρω τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτή η ομάδα. Όσο βρίσκομαι εδώ θα παίζουν όσοι δίνουν το 100%, να τρέχουν, να βάζουν πάθος όπως ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Ένα ντέρμπι που πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτό, γιατί είναι ο μοναδικός στόχος που υπάρχει αυτή τη στιγμή.  Συγχαρητήρια στον Άρη και συγνώμη στον κόσμο μας”.

Για το αν προλαβαίνει να αλλάξει πράγματα στην ομάδα ενόψει του ματς Κυπέλου απέναντι στο ΑΠΟΕΛ…

“Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έγινε σήμερα. Την πρώτη ευθύνη την έχει ο προπονητής για τα λάθη. Αυτό το παιχνίδι που έρχεται την Τετάρτη είναι πολύ μεγάλο, ένα ντέρμπι. Είναι δύο παιχνίδια τελικοί, την Τετάρτη είναι ο πρώτος”.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο…

“Δεν είναι αυτά τα αποτελέσματα που πρέπει να έχει η ομάδα. Στόχος είναι οι νίκες, κάθε παιχνίδι. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Εμείς είμαστε στα αποδυτήρια, οι παίκτες στο γήπεδο. Μόνο εμείς μπορούμε να τα αλλάξουμε και αν δεν τα αλλάξουμε είναι κρίμα για αυτή την ομάδα”.