18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Χάαλαντ: Πρώτο ματς στην Premier League χωρίς σουτ, δεν έκανε καν επαφή μέσα στην περιοχή

Χάαλαντ: Πρώτο ματς στην Premier League χωρίς σουτ, δεν έκανε καν επαφή μέσα στην περιοχή

By on 6 Φεβρουαρίου, 2023 0 595 Views

Κάθε άλλο παρά αισθητή έκανε την παρουσία του ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην άμυνα της Τότεναμ, τελειώνοντας για πρώτη φορά αγώνα στην Premier League χωρίς ούτε μία τελική, αλλά και χωρίς ούτε μία επαφή της μπάλας στην αντίπαλη περιοχή!

Ο λογαριασμός του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Premier League και τη φετινή σεζόν παραμένει εντυπωσιακός, με 25 γκολ σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος ως παίκτης της  M.Σίτι.Η «εξαφάνισή» του στα παιχνίδια που οι Πολίτες δυσκολεύονται, όμως, έχει αρχίσει να μεγαλώνει την κουβέντα γύρω από τον Νορβηγό στράικερ, ως προς το αν έκανε τη σωστή επιλογή με τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Και το ματς με την Τότεναμ φανέρωσε στο έπακρο το πόσο εκτός παιχνιδιού μπορεί να δείχνει σε ένα ματς βάσει του αγωνιστικού στυλ που έχουν υιοθετήσει οι Πολίτες.

Κόντρα στους Σπερς, ο Νορβηγός «killer» πραγματοποίησε πιθανότατα τη χειρότερη, ή καλύτερα την πιο «άδεια» εμφάνισή του στο Νησί. Για πρώτη φορά στα 20 παιχνίδια που έχει δώσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε σουτ, παρά τις 27 επαφές που είχε συνολικά με την μπάλα.

Το πλέον εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι από τις 27 αυτές επαφές, καμία δεν έλαβε χώρα μέσα στη μεγάλη περιοχή! Το πιο τρανταχτό δείγμα ότι δεν έγινε καθόλου αισθητή η παρουσία του στους αμυντικούς των Σπερς, οι οποίοι κράτησαν άθικτη την εστία του Γιορίς και συνέβαλαν σε πέμπτο διαδοχικό ματς των δύο ομάδων στο νεότευκτο «Tottenham Hotspur Stadium» στο οποίο η Τότεναμ όχι απλά νικά, αλλά δεν δέχεται γκολ από τους Πολίτες.