19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League 1: Σέντρα στην 21η αγωνιστική με το ΟΦΗ – ΠΑΣ και το Ιωνικός-Άρης(Πρόγραμμα-Βαθμολογία)

Super League 1: Σέντρα στην 21η αγωνιστική με το ΟΦΗ – ΠΑΣ και το Ιωνικός-Άρης(Πρόγραμμα-Βαθμολογία)

By on 4 Φεβρουαρίου, 2023 0 593 Views

Με δύο αγώνες ξεκινά το Σάββατο η 21η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας, της Stoiximan Super League 1, όπου δεσπόζει γενικά φυσικά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα είναι ισόβαθμοι στη Stoiximan Super League 1 και στην 10η θέση ενώ ο 5ος Άρης δοκιμάζεται στην έδρα του ουραγού Ιωνικού, που θέλει πάση θυσία να βρει και άλλους βαθμούς. Στον Άρη ο Ρούπ  συμμετείχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό και είναι στην αποστολή δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Ο Γερμανός μέσος βρίσκεται στο στάδιο ένταξης στην ομάδα και προς αυτήν την κατεύθυνση εκτιμήθηκε ότι θα τον βοηθήσει να ακολουθήσει την ομάδα στην Αθήνα.

Αντιθέτως, ο Λούις Πάλμα είναι εκτός αποστολής και πλέον θα προσπαθήσει να επανέλθει στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Πίτερ Ετέμπο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής έπειτα από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Καμαρά, Καμάτσο, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Σγούρος, Χατζηιωάννου και Τανούλης.

Στον Ιωνικό ο Γούλερι ταλαιπωρείται από μία θλάση που αποκόμισε στο πρόσφατο 2-0 της Λαμίας και αυτόματα τέθηκε νοκ άουτ. Μάλιστα υπολογίζεται πως θα «χάσει» και τουλάχιστον τις αναμετρήσεις που ακολουθούν κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό αφού ο χρόνος της αποθεραπείας του θα είναι περίπου ένας μήνας. Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στον αγώνα με τους «κίτρινους» και τον Σόουζα, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι «νέοι» Αλεν, Μπουένα και Μάνος.

Στον ΟΦΗ ο Λουίς Φελίπε   μετά την επιστροφή του στην ομάδα μπήκε και στην πρώτη του αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (04/02 – 17:00), ωστόσο οι Κρητικοί δεν θα έχουν τον Χριστογεώργο, που έκανε την Πέμπτη (02/02) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα αλλά και τους Μαρινάκη, Νέιρα (τιμωρημένος), Ντζου, Γιοχού, Αποστολάκη και Θεοδοσουλάκη.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα στις υπηρεσίες του Μπιλμπάο για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο μπορεί να υπολογίζει η ομάδα, καθώς ο Ισπανός χαφ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Επίσης ο κόουτς Στάικος πήρε και τον Καραχάλιο, γεγονός που του δίνει επιπλέον λύσεις στον άξονα.

Νοκ άουτ είναι ο Τζίνο, ο ανέτοιμος «νέος» Μπορταγκαράι, όπως για διάφορους λόγους εκτός και οι Ροσέρο, Λέο, Κιάκος, Κόντε, Τσίρης, Ν. Λώλης, Κύρκος, Μουστάκας, Βρακάς. Στα «συν» για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» ότι εξέτισε και επιστρέφει και ο Εραμούσπε.

Σάββατο 4 Φλεβάρη

17.00: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα – COSMOTE SPORTS 2
19:00: Ιωνικός – Άρης – COSMOTE SPORTS 1

Κυριακή 5 Φλεβάρη

17:00: Παναθηναϊκός – Λαμία – COSMOTE SPORTS 1(Primetel)
17:30: Ατρόμητος – ΑΕΚ – NS PRIME
20:00: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης – COSMOTE SPORTS 1
20.30: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – NS PRIME

Δευτέρα 6 Φλεβάρη

16:00: Λεβαδειακός – Βόλος – NS PRIME