1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τον κόσμο και Μακέντα στην 11αδα για τη νίκη το ΑΠΟΕΛ

Με τον κόσμο και Μακέντα στην 11αδα για τη νίκη το ΑΠΟΕΛ

By on 3 Φεβρουαρίου, 2023 0 1166 Views

Στη μάχη του τίτλου θέλει να παραμείνει το ΑΠΟΕΛ και για να διατηρήσει επαφή με την κορυφή επιβάλλεται να νικήσει τον Απόλλωνα στο σημερινό ντέρμπι στο ΓΣΠ.

Οι γαλαζοκίτρινοι με τον κόσμο στο πλευρό τους (εκτιμάται ότι περίπου 8 χιλιάδες θα βρεθούν στο ΓΣΠ) θα επιδιώξουν επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να δημιουργήσουν καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια. Το γεγονός ότι προέρχονται από την ήττα από την ΑΕΚ έφερε την απόσταση από την κορυφή στους 4 βαθμούς, όμως η εμφάνιση άφησε πολλά θετικά (με εξαίρεση τα σοβαρά αμυντικά λάθη  που κόστισαν )και σε αυτά θέλουν να χτίσουν για τη συνέχεια.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει ούτε αυτή τη φορά τους Τάσο Δώνη και Λούκας Βιγιαφάνες οι οποίοι σύντομα θα είναι σε θέση να ενισχύσουν το πλάνο του, ενώ αναμένεται να προκύψουν αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πιθανότατα να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Μαρκίνιος, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μακέντα, σε ρόλο πίσω από τον Κβιλιτάια που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ κατά πάσα πιθανότητα η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει με τους Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι και Φεράρι. Κονσταντίνοφ και Σαρφό έχουν «κλειδώσει» θέση στο αρχικό σχήμα και παίζεται μια θέση μεταξύ Ντάλσιο και Μακέντα, στα επιθετικά άκρα επιστρέφει ο Μαρκίνιος και παίζεται η άλλη θέση μεταξύ Μπεν, Ντονγκαλά και Εφραίμ, ενώ ο Κβιλιτάια θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.