23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Coppa Italia: Στα ημιτελικά η Ίντερ!

By on 1 Φεβρουαρίου, 2023 0 265 Views

Η ‘Ιντερ πέρασε το εμπόδιο της Αταλάντα, βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού Γιουβέντους – Λάτσιο.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ίντερ, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Αταλάντα και περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού Γιουβέντους – Λάτσιο. Λυτρωτής για τους «Νερατζούρι ο Νταρμιάν.

Οι Μπεργκαμάσκι παρουσιάστηκαν με στόχο να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους, ωστόσο η Ίντερ ήταν απόλυτα προετοιμασμένη. Οι «Νερατζούρι» μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν, είχαν τον έλεγχο και είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες στο α’ μέρος. Ο Μπαρέλα έχασε καλή ευκαιρία, ενώ ο Τσαλχάνογλου στο 40′ είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι. Η Αταλάντα είχε την καλύτερή της στιγμή στο 44′ με τον Ζαπάτα, ωστόσο δε βρήκε στόχο.

Η Ίντερ ήταν καλύτερη και στην επανάληψη, με τον Νταρμιάν να λυτρώνει την ομάδα του στο 57ο λεπτό. Η Αταλάντα δεν είχε απάντηση, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι να παίρνει τη νίκη-πρόκριση.

Ιντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις (77′ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (72′ Ασλάνι), Μχιταριάν, Γκόσενς (71′ Ντιμάρκο), Λαουτάρο (85′ Κορέα), Λουκάκου (71′ Τζέκο).