28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Αυξάνεται η πολεμική κατά του ΑΠΟΕΛ.Διάβημα για 5 εκ. με δώρο 140 χιλιάδες. Πετύχαμε χωρίς ξένα δεκανίκια

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Αυξάνεται η πολεμική κατά του ΑΠΟΕΛ.Διάβημα για 5 εκ. με δώρο 140 χιλιάδες. Πετύχαμε χωρίς ξένα δεκανίκια

By on 1 Φεβρουαρίου, 2023 0 3382 Views

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ (11:00), παραθέτει δημοσιογραφική διάσκεψη στον «Αρχάγγελο» παρουσιάζοντας τρόπους για οικονομική ενίσχυση. Έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ από τον απλό φίλαθλο μέχρι και σε πιο εύπορους οπαδούς της ομάδας για στήριλη. Το παρών τους δίνουν και ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων.

Πρόδρομος Πετρίδης: «Το ΑΠΟΕΛ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό και θα διεκδικήσει όλα τα τρόπαια εντός Κύπρου. Παρά το ότι είμαστε μακριά από τίτλους τα τελευταία χρόνια, αυτό που θέλουν όλοι να φτάσουν είναι το ΑΠΟΕΛ. Διαπιστώνουμε πως η πολεμική ενάντια στο ΑΠΟΕΛ αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο αλλά δεν μας πτοεί και μπορούμε με τον κόσμο μας να αντέξουμε.Βλέπουμε επενδυτές και ακούμε για μεταγραφές εκατομμυρίων τις τελευταίες μέρες. Η ΚΟΠ πρέπει να παρέμβει. Όλοι αυτοί οι επενδυτές έχουν αλλάξει το στάτους. Βλέπουμε νέες ομάδες να γίνονται σε σύντομο  διάστημα από κομπάρσοι πρωταγωνιστές. Διαπιστώνουμε ότι αυτή η αλλαγή αν μείνει ανεξέλεγκτη μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε εξαφάνισή ομάδων όπως η Αλκή. Επιλέξαμε μια στρατηγική που αποτελείται από τρεις πυλώνες. Να διαφυλάξουμε ότι η ομάδα δεν θα έμπαινε σε περιπέτειες οικονομικές βάσει των κριτηρίων της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ. Τολμώ να πω ότι κάποιοι αντίπαλοι μας δεν έχουν οικονομικό ταβάνι. Η ΚΟΠ πρέπει να παρέμβει. To ΑΠΟΕΛ ότι πέτυχε το πέτυχε μόνο του χωρίς ξένα δεκανίκια. Αποτελεί τη δύναμη του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι καμιά ομαδούλα να παραχωρηθεί σε κανένα επενδυτή της… ώρας».

Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και στο ΑΠΟΕΛ. Το λέω και ανατριχιάζω ότι η φετινή ομάδα έχει το καλύτερο κλίμα. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Κτυπώ ξύλο να συνεχίσουμε έτσι. Πάμε τώρα στον λόγο που είμαστε εδώ, για την οικονομική ενίσχυση. Έχουμε ομόλογα για αγορές. Έχουμε 20.000 κουπόνια που κοστολογούνται από 25 ευρώ. Θα πωλούνται μέσα από τα Orange Shop και λεπτομέρειες θα βρείτε στην ανακοίνωση που θα ακολουθήσει. Μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δώρο αξίας 140 χιλιάδων ευρώ».

Ποιο είναι το ποσό που χρειάζεται και περιμένει; «Όσο και να είναι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε σωστοί. Να πληρώνουμε τους ποδοσφαιριστές και να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας. Όπως ανταπεξέλθαμε τόσο καιρό, όπως θα περάσουμε και τα κριτήρια του Μαρτίου. Το είχαμε πει πως θα ήταν στα 7 με 8 εκ. Έχουμε καλύψει τα 3 εκ. από δικές μας προσπάθειες και προσπαθούμε να βρούμε τα άλλα 5 εκ.».

Για τις μεταγραφές: «Σε σχέση με τις άλλες ομάδες οι δικές μας είναι οι πιο ποιοτικές. Έχουμε πετύχει το μέγιστο και περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιάς».

Για το γήπεδο: «Είμαστε στη διαδικασία σχεδίων. Θα κάνουμε την αίτηση μας στην πολεοδομική. Θα το κάνουμε. Για όλους όσοι χλεύαζαν το γήπεδο είναι η σωτηρία του  ΑΠΟΕΛ αγωνιστικά και οικονομικά. Παίζει μεγάλο και καθοριστικό ρόλο η έδρα με αυτούς τους οπαδούς που έχουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο η πιθανή αλλαγή κυβέρνησης, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα με το πλάνο ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου ο Πρόδρομος Πετρίδης, φανερά ενοχλημένος από το περιεχόμενο της σχετικής ερώτησης απάντησε ως ακολούθως:
«Δεν έχει καμία σχέση με το ποιος είναι στην κυβέρνηση η εν λόγω διαδικασία. Άλλωστε το  ΑΠΟΕΛ είναι από μόνο του κυβέρνηση».

Στην παρουσία των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Πρόδομου Πετρίδη. μίλησε ο Γιώργος Εφραίμ,.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αγωνιζόμαστε σ’ ένα πρωτάθλημα υψηλού ανταγωνισμού. Στο αποδυτήριο του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους. Υπάρχει η ποιότητα, η θέληση, η δίψα και η πίστη. Κυρίως όμως υπάρχει το δέσιμο του συνόλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ως ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τον αγώνα της διοίκησης. Εμείς δηλώνουμε αφοσιωμένοι στην δουλειά μας. Ζητάμε μόνο ένα πράγμα, να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μοναδικός μας στόχος είναι να πανηγυρίσουμε μαζί τον Μάιο την επιστροφή στους τίτλους»