20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • N.ΝΙΚΟΛΑΟΥ:Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε την Ανόρθωση να φτάσει εκεί που την θέλει ο κόσμος

N.ΝΙΚΟΛΑΟΥ:Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε την Ανόρθωση να φτάσει εκεί που την θέλει ο κόσμος

By on 30 Ιανουαρίου, 2023 0 3984 Views

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ανόρθωσης στην εποχή των επιτυχιών με τον άθλο της Τραπεζούντας και της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ,Νίκος Νικολάου ο οποίος θα συμβάλει με νέο ρόλο στη νέα προσπάθεια, μίλησέ στον ΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα και με αφορμή την γενέθλια μέρα.

Τι φταίει στην Ανόρθωση;«Όταν έχεις την πίεση κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Αυτοί είναι κάποια σημαντικοί λόγοι»

Τώρα ανέλαβε νέος πρόεδρος ο κ. Ανδρέας Σάντης: «Είναι μια καινούρια προσπάθεια με έναν έμπειρο άνθρωπο. Εύχομαι να διορθωθούν πράγματα για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει εκεί που την θέλει ο κόσμος. Θα έλεγα ότι θα πρέπει να υπάρξει μια σταθερότητα και όλα τα άλλα θα διορθωθούν. Αν αρχίσουμε πάλι τις συχνές αλλαγές σε διάφορα επίπεδα θα οδηγούμαστε συνεχώς στο ίδιο σημείο».

Θα είσαι κι εσύ εκεί να βοηθήσεις με κάποιους άλλους παλαίμαχους: «Ναι. Ο πρόεδρος εξέφρασε κάποιες σκέψεις. Εμείς οποιαδήποτε βοήθεια θέλει ομάδα είναι καθήκον μας να την δώσουμε. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είναι κάτι το οποίο είναι σε εξέλιξη και προτιμώ να μείνω μέχρι εδώ»

Θα βοηθήσουν οι νέες προσθήκες για να υλοποιηθεί ο στόχος του Κυπέλλου και της εξόδου στην Ευρώπη; «Νιώθω ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν. Χρειάζονται χρόνο. Κυρίως οι δύο τελευταίοι, Νιώθω ότι η ομάδα θα αρχίσει να λειτουργεί καλύτερα. Με την πάροδο του χρόνου, μπαίνοντας και οι νέοι θα γίνει καλύτερη η ομάδα. Θα γίνει καλύτερη η ομάδα, ήδη παρατηρούμε μια βελτίωση».