19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League: Τα ματς σε Βόλο και Γιάννενα κάνουν την αρχή(το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής)

Super League: Τα ματς σε Βόλο και Γιάννενα κάνουν την αρχή(το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής)

By on 28 Ιανουαρίου, 2023 0 672 Views

Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Ατρόμητο στα δύο σαββατιάτικα παιχνίδια που ανοίγουν το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η αρχή γίνεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο εκεί όπου στις 19:30 ο Βόλος κοντράρεται με τον Παναιτωλικό, με την ομάδα της Μαγνησίας να θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της εξάδας, ενώ τα «καναρίνια» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές κατά τις οποίες έχουν μαζέψει ένα βαθμό.

Στον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από τη γνωστή απουσία του Τσοκάνη, ο οποίος παραμένει εκτός λόγω της θλάσης που είχε υποστεί. Φυσικά δεν υπολογίζεται για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ματίγια, ο οποίος έχει τεθεί εδώ και εβδομάδες εκτός πλάνων. Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Στάγιτς. Η ομάδα του Αγρινίου πάντως έχει αρκετές απουσίες καθώς στις γνωστές των Μπακάκη, Νταγκό και Αποστολάκη, προστέθηκε ο τραυματίας Ανέστης και ο τιμωρημένος Μλάντεν. Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο: Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Στις 20:00 στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο με τους Ηπειρώτες να θέλουν να απομακρυνθούν κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις και τους Περιστεριώτες να στοχεύουν στο διπλό για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της εισόδου στα πλέι οφ.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μορέιρα επέστρεψε στα πλάνα του Θανάση Στάικου, αλλά υπάρχουν αρκετές απουσίες, καθώς έμειναν εκτός οι Εραμούσπε (τιμωρημένος), Κιακος, Ροσέρο, Κόντε (τραυματίες), Μπιλμπάο, Λεό και Μπορταγκαράι (ανέτοιμοι). Η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Πήλιος, Μπακαδήμα, Ποζνάνσκι, Τζίμα, Τσάβο, Ριένστρα, Καραχάλιο, Τζίνο, Λιάσο, Μορέιρα, Λώλη, Σταματελόπουλο, Νίνη, Παμλίδη, Φοφανά και Μπάλαν.

Για τον Ατρόμητο ο Κρις Κόουλμαν δεν έχει στη διάθεσή του τους Κλωναρίδη, Ντε Μποκ και Μαυρομμάτη. Ο Ντε Μποκ έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών, ο Μαυρομμάτης επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και ο Κλωναρίδης ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Στην αποστολή του Ατρόμητου βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/1
Βόλος – Παναιτωλικός 19:30 (CosmoteSport 1)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 20:00 (NovaSports 2)

Κυριακή 29/1
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 16:00 (CosmoteSport 1)
ΑΕΚ – Άρης 19:30 (CosmoteSport 1)

Δευτέρα 30/1
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 18:00 (NovaSports Prime)
Λαμία – Ιωνικός 19:30 (CosmoteSport 1)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 21:00 (NovaSports Prime)