27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση θέλει να φτιάξει εικόνα και ψυχολογία. Πολλές απουσίες αλλά με τους 4 νέους στην Περιστερώνα

Η Ανόρθωση θέλει να φτιάξει εικόνα και ψυχολογία. Πολλές απουσίες αλλά με τους 4 νέους στην Περιστερώνα

By on 28 Ιανουαρίου, 2023 0 1064 Views

Στην Ανόρθωση γνωρίζουν ότι το τρένο της πρώτης εξάδας χάθηκε αλλά γνωρίζουν επίσης ότι η θέση που βρίσκεται δεν της ταιριάζει και έχει τους λόγους της να θέλει νίκη κόντρα στην Δόξα σήμερα αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θέλει να βελτιώσει την θέση της ,την εικόνα της και την ψυχολογία της ενόψει κυπέλλου που είναι πλέον ο μεγάλος της στόχος. Γιαυτό άλλωστε ήρθαν 3 νέοι παίκτες για να καλύψουν το τεράστιο κενό στην επίθεση (Κορτές,Μραζ,Γκερέρο)και ένας για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή(Τεχέρα)

Για την Ανόρθωση  είναι πολύ σημαντικό  το αποψινό παιχνίδι με τη Δόξα στην Περιστερώνα (19:00, Cytavision). Συν τοις άλλοις, η «κυρία» θέλει να πετύχει για πρώτη φορά μια δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής δεν το ‘χει καταφέρει…

Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς υπολογίζει στα δύο τελευταία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Γκερέρο και Μραζ, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να δούμε κάποιον εκ των δύο στο αρχικό σχήμα. Οι νέοι αποτελούν αναμφίβολα πόλο έλξης για τον κόσμο.

Προβλήματα φυσικά υπάρχουν και είναι αρκετά, αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κίκο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Νινγκά και Γουαρίς, καθώς και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Πάντσεον. Επιπλέον επιλογή αποτελεί ο Αμπαρτζουμιάν ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ανάλογα με τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς θα εξαρτηθεί και το σύστημα. Αν προτιμήσει να παίξει με έναν σέντερ φορ, αυτός θα είναι ο Αντονίν Κορτές. Αν επιλέξει σχήμα με δύο φορ, θα δούμε τον τελευταίο μαζί με έναν εκ των Μραζ-Γκερέρο. Ο Παρούτης με την εμφάνιση του κόντρα στην Ένωση διεκδικεί παραμονή στην 11αδα ενώ ο Χριστοφή μάλλον επανέρχεται στο άλλο άκρο της επίθεσης αντί του Φρέιρα.Ένα πιθανό σχήμα.

Λόρια, Αμπαρτζουμιάν,Κορέια,Χάρογιαν(Κορρέα ή Αντωνιάδη)Μπαϊσίνιο, Τεχέρα, Σαπό,Ιωάννου,Κορτές,Παρούτης,Χριστοφή(Μραζ ή Γκερέρο)